promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási baki az Álarcos énekesben, Istenes Bence kivonult a stúdióból
Borítókép:  Sajtóklub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik versenyző leesett a színpadról, Istenes Bence pedig kivonult a stúdióból.

Félidőhöz érkezett az Álarcos énekes legújabb évada az RTL Klubon. Egyre izgalmasabb a verseny, a tét pedig a legjobb hat közé jutás. A világ legőrültebb és legrejtélyesebb showműsorának legújabb epizódjában a Szarvas, a Holdjáró, a Gorilla, valamint a páros jelmez, a Lovag és a Csacsi lépett fel egy-egy szenzációs produkcióval.

Ebben az adásban is készültek extra nyomokkal az álarcosok. A nyomozók az Álarcos énekes házigazdája, Istenes Bence vezetésével ezúttal igaz vagy hamis játékot játszottak, ahol arra kellett rájönniük, a három elhangzó állításból melyik az az egy, amelyik igaz az álarcban rejtőző előadóra. Elsőként a Szarvas és a Holdjáró párbajozott, de a nyomozóknak esélyük sem volt bevetni az idei évad újítását, a Szuperkártyát, hiszen mindkét álarc esetében leginkább csak tippelgettek. Szabó Zsófi ugyan közel járt ahhoz, hogy kitalálja, ki van a maszk mögött, amikor azon töprengett, lehetséges-e, hogy a Reggeli egyik műsorvezetője áll a színpadon a Holdjáró álarcban, de végül nem hangzott el a helyes tipp.

A műsor második párbajában a Gorilla csapott össze a páros maszkkal, azaz a Lovaggal és a Csacsival. A Gorilla a produkciója közben rosszul lépett és hirtelen a színpad mellett találta magát.

Ezt követő látványos megmozdulása után a nyomozók arra következtettek, hogy a Gorilla jelmez alatt talán sportoló bújik, de a végső tippek között végül csak egy sporthoz köthető név, Erdei Zsolté hangzott el. A Lovag és a Csacsi szintén feladta a leckét a nyomozóknak, akik ebben a párbajban is messze voltak attól, hogy bedobják az egyetlen, még rendelkezésükre álló Szuperkártyát.

A stúdióban ülő nézők döntése alapján az ötödik adás végén a Holdjáró, valamint a Lovag és a Csacsi került veszélyzónába. Végül a nyomozógárda a páros maszkot tartotta versenyben, az adás leleplezettje így a Holdjáró lett.

A végső tippek alapján az eddig szinte csak sapkában mutatkozó, de az ötödik adásra mindenki meglepetésére rózsaszín frizurával virító Fluor Tomi szerint Erős Antóniát, Szandi szerint Barabás Évit, Nagy Ervin szerint pedig Nagy Adrit rejti a maszk, míg végül Szabó Zsófi hirtelen ötlettől vezérelve levezette, miért gondolja úgy, hogy Nádai Anikó bújik a Holdjáró álarcban.

Végül neki lett igaza, a Holdjáró maszk Nádai Anikót, a Reggeli és a Házasodna a gazda műsorvezetőjét, a Nyerő Páros legújabb évadának egyik játékosát rejtette.

Alább összegyűjtöttük az adás néhány emlékezetes pillanatát!

Istenes Bence kihátrált az Álarcos énekesből
A fergeteges bevonulásairól elhíresült műsorvezető elhagyta a stúdiót az Álarcos énekes indulásakor.

Elkezdődött a cicaharc Szabó Zsófi és Szandi között?
A detektívek nem hagyták szóhoz jutni egymást a Lovag és a Csacsi produkciója után.

Így csókol Fluor Tomi
Zsófi a végsőkig kitart, ami a szuperkártya felhasználását illeti. A büntetéstől azonban nincs oka tartani, hiszen Tomi a gyönyört garantálná neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás