promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás

Rólunk

 

Oldalunk 2007. április 4-én indult azzal a céllal, hogy az éjszaka folyamán bulizni indulókat programajánlókkal segítsük és életük legemlékezetesebb partyjait bulifotókkal dokumentáljuk.

Először Debrecenben, eleinte 2-3 helyszínről, majd az oldal egyre szélesebb körű megismerése után egyre több és több szórakozóhelyről szállították Nektek a partyképeket fotósaink.
Az egyre nagyobb ismertséget követően már egész Hajdú-Bihar megyében fotóztunk, sőt az ezt követő években az oldal immáron más megyékbe is eljutott: sorrendben Szabolcs, Borsod és Heves megye is csatlakozott egyre szélesedő olvasótáborunkhoz.

A siker kulcsa az igényes és minőségi képek mellett abban rejlett, hogy az oldalunk teljesen egyedi elképzeléseken nyugodott. Animált fejléc, sok flash, egyedi és mégis különleges design, valamint a fejlesztők és fotósaink kreativitása nemcsak a felhasználóinkra, hanem hirdetőinkre is óriási vonzerőt gyakorolt.

A több megyébe való terjeszkedéssel megnövekedett felhasználói számot és igényeket úgy éreztük képtelenek vagyunk továbbra is kiszolgálni, hacsak nem változtatunk valamit a rendszerünk struktúráján.

Ennek köszönhetően megszületett a döntés: helyezzük az oldalt komolyabb rendszeralapokra, mindenféle különleges funkcióra lehetőséget adva. Hosszú hónapok éjszakába nyúló munkája után megszületett 2010. január 6-án a Promotions v2.0, melyet az olvasók eleinte rengeteg kritikával illettek: túl sok a tartalom, nehéz az eligazodás, és kaptuk a "fenyegetések" sorát is: soha többet nem látogatjuk az oldalotokat, mert sz*r lett, a régi jobb volt.

Ha megszoksz valamit, nehéz az újhoz hozzászokni. Ebben bíztunk és jól tettük, a hosszútávú látogatói-statisztikák hál' Istennek minket igazoltak: folyamatos növekedés, egyre növekvő regisztrációszám, és folyamatos megkeresések a különböző országos partyszervezőktől: "Nélkületek nem tudunk sikeres kommunikációt folytatni Kelet-Magyarország bulizásra fogékony rétegével..."

A sokat kritizált oldal csak kihúzott több, mint 2 évet... 2011-ben elértük teljesítőképességünk határát és talán kicsit bele is fásultunk a rengeteg időt igénylő munkába. Új impulzusokra, új kihívásokra volt szükség, és mivel a korábban említett 4 megyén kívül nem sikerült elkötelezett partnereket találnunk, a további megyék "meghódításához" megszületett a döntés további - a működést korábban is nagy mértékben segítő - tagok felvételéről. A feladatok újraosztása után, úgy érezzük mindegyikünknek megvan a saját, elvégezhető mértékű részfeladata, amit maximális erővel igyekszünk elvégezni.

Ezen újonnan bővült csapat munkájának első gyümölcse az általad most is olvasott új buliportál, a Promotions v3, melyet a korábbi visszajelzések, elemzések és konzultációk után igyekeztünk úgy felépíteni, hogy a korábbi sikereket is túlszárnyalva is álhassunk rendelkezésetekre a következő években is.

Igen, évek... Ugyanis most kezd bennünk tudatosulni, hogy munkánk immáron több, mint 5 éve folyik azért, hogy életetek legjobb bulijait megörökítsük, és a későbbiekben - majd ha mesélsz unokáidnak Te hogyan partyztál - fotóinkat fogva örökre emlékezz a legjobb barátaidra, akikkel átmulattátok korunk legjobb szórakozóhelyein az éjszakát!

A Promotions.hu márka lett. Sose gondoltuk volna, mikor elkezdtük... Mi ezúton is szeretnénk megköszönni legfőképpen hűséges olvasóinknak, de természetesen -egyenként nem kiemelve- minden korábbi és jelenlegi partnerünknek, munkatársunknak azt a sok segítséget, örömet, tapasztalatot és biztató szót, amit kaptunk tőlük, Tőletek! Reméljük az elkövetkező legalább 5 évben is velünk tartotok majd...

És most elmorzsolunk egy könnycseppet ;( (kivételesen örömünkben :) )...

Mégegyszer KÖSZÖNJÜK NEKTEK!