promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Változás Liverpoolban, Szoboszlai a kamerák előtt mondta el, és most minden ezzel van tele

Változás Liverpoolban, Szoboszlai a kamerák előtt mondta el, és most minden ezzel van tele

Borítókép:  Profimedia/ IMAGO/ Daniele Buffa/Image nella - illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Nagy változások Liverpoolban, mindenki erről beszél most.

Az elmúlt időszakban nagyon sok hír érkezett a Liverpool FC háza tájáról, hiszen az új edző, Arne Slot munkájára a kíváncsi a fél világ. Az edzésmunka már korábban elkezdődött, de a csapat kulcsjátékosai majd csak most csatlakoznak szépen sorban a vörösökhöz, hiszen az angol klub olyan szerencsés helyzetben van, hogy rengeteg válogatott játékost ad, épp ezért a nemrégiben zajló kontinensviadalokból is kifolyólag a csapat csak igen darabos módon tud összeállni egyelőre.

A játékosok most érkeznek vissza a nyaralásból, pihenésből, miközben a Liverpool-nak folyamatosan meccsei vannak, most például az Amerikai Egyesült Államokban vannak turnén, ahol meccseket is játszanak. De még nem fogjuk látni egyelőre a Liverpool legjobb kezdőjét, hiszen sokan még mindig hiányoznak, miközben vészesen következik a szezonnyitó mérkőzés is.

A Liverpool FC amúgy augusztus 17-én játszik majd az Ipswich Town ellen a Premier League-ben, ez lesz az első forduló.

 [[cikk1]]

Mint arról a This is Anfield nevű oldal is hosszasan ír, folytatódik a felkészülés, július 27-én, vagyis holnap a Pittsburghben például a spanyol Real Betis lesz a Vörösök ellenfele. Ám arról már beszámolt több újság is, hogy valószínűleg ez a csapat, amely majd a bajnokságban viszi hátán a klubot, majd csak augusztus 11-én fog bemutatkozni, akkor láthatjuk meg, hogy Arne Slotnak kik lesznek a kulcsemberei a szezonban, eddige állhat össze a kezdő tizenegy a felkészülési mérkőzések tapasztalatai után.

Ekkor a Liverpool majd a Sevillával játszik.

Most azonban minden liverpooli újság Szoboszlai Dominik nyilatkozatával van tele. Őt az amerikai turnén kérdezték, nem is véletlen, hiszen korábban több lap és szakértő is arról beszélt, hogy Slot alatt kiteljesedhet sokkal jobban is az előjátékban a magyar játékos, Slot stílusához nagyon passzolhat Szoboszlai játéka.

A magyar játékos az intenzív edzésmunka mellett arról is szólt, hogy végre visszatérhetnek a Bajnokok Ligájába, ahová mindig is tartoztak. De arról is beszélt, hogy az új edző, Slot alatt kicsit megváltoztak a dolgok a csapatnál, miközben ismét a Premier League elsőségért mennek majd az új szezonban. Dominik pedig arról is beszélt, hogy jól érzi magát, és természetesen készül az új szezonra.

A csapat amúgy a tengerentúlon játszik majd többek között az Arsenallal és a Manchester Uniteddel is.