promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Régóta pletykálták Nagy Ervinről, most kimondta az igazságot: nem titkolja tovább, hatalmas bejelentésére sokan vártak az országban

Régóta pletykálták Nagy Ervinről, most kimondta az igazságot: nem titkolja tovább, hatalmas bejelentésére sokan vártak az országban

Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Nagy Ervinről elterjedt egy pletyka, de most a színész tisztába rakta a dolgokat.

Nagy Ervin hatalmas bejelentést tett, amivel úgymond rácáfolt arra a pletykára, ami egy ideje kering róla az interneten. A színész a napokban tett egy nagy bejelentést a közösségi oldalán, amivel megnyugtatta az aggódó rajongókat, hiszen volt, aki attól tartott, hogy őt is utol fogja érni a mostanában tapasztalható jelenség a szinkronvilágban, miszerint jól ismert szinkronhangokat cserélnek le. Korábban Sylvester Stallone magyar hangját, Gáti Oszkárt cserélték le egy olyan színészre, aki azelőtt soha sem szinkronizálta Sly-t, legutóbb pedig óriási botrányt kavart, amikor kiderült, hogy a Disney utasítására lecserélték Sinkovits-Vitay Andrást, aki 20 éven keresztül Hugh Jackman Farkasának adta a hangját.

A legújabb Marvel-produkció, a Deadpool és Rozsomák szerdán kerül a magyar mozikba, amiben egy jóval kevésbé ismert szinkronszínész, Weil Róbert Hugh Jackman magyar hangja. Ugyan a film szinkronrendezője megnyugtatta a napokban a rajongókat, hogy nincs mitől félniük, hiszen a Disney-nek és a hazai forgalmazónak is az a célja, hogy Magyarországon is sikeres legyen az újabb Marvel-alkotás, és hogy mindenki nyugodtan megnézheti szinkronosan is, mert a végeredmény önmagáért beszél, de a rajongók egy része még mindig úgy véli, hogy Sinkovits-Vitay András nélkül már nem lenne annyira élvezhető a film, mert zavaró lesz Hugh Jackman-t nem a jól megszokott magyar hangján hallani.

Ráadásul volt egy olyan félelmük is, hogy Nagy Ervintől is el fogják venni Deadpool karakterét, hiszen a Marvelen belül már ő szinkronizálja Thort, és ha esetleg a jövőben egy másik filmben találkozna a két karakter, akkor problémákat okozna, hogy mindkettőjüknek ugyanaz a színész adja a hangját. A rajongók sajnálták volna, ha ezúttal nem Ervin lett volna Ryan Reynolds szinkronhangja, mert sokan nagyon szeretik, ahogy a színész megszólaltatja a világsztárt ezekben a produkciókban.


Ezt bizonyítják azok a kommentek is, amiket Ervin a napokban kirakott posztja alá kapott; ebben nem titkolja tovább a dolgot, közölte a megnyugtató örömhírt a rajongókkal, hogy természetesen ő marad Deadpool hangja.

„Imádom ahogy szinkronizálod. Thor is király de pool messze az egyik legjobb”

„A tökéletes szinkronhangja vagy! Rettentően szeretem, ahogy Ryant szinkronizálod”

„Egyik kedvenc színészem, kedvenc szinkronhanggal...iszonyat jól visszaadod Ryan Reynolds szórakoztató stílusát”

Volt olyan is, aki afelől érdeklődött, hogy Nagy Ervin esetleg több karaktert is megszólaltat-e az új Marvel-filmben (bár tudta, hogy erre nem kap választ, mert az spoiler lenne). Az illetőt nyilván az foglalkoztatja, hogy esetleg Thor karaktere is felbukkan-e a Deadpool és Rozsomák-ban vagy sem.

A legújabb Marvel-alkotást szerdától adják a magyar mozikban, és elképesztő bevételi számokat jósoltak neki az elemzők. Deadpool és Rozsomák közös kalandjának végső előzetesét alább nézhetitek meg: