promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy Ervin sincs biztonságban, leválthatják ennyi év után: pályatársa sorsára juthat a népszerű színész
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy csapás érheti Nagy Ervint.

Nagy Ervin az ország egyik legnépszerűbb és legfoglalkoztatottabb színésze, aki természetesen nem csak a színpadon és mozgóképen vállal szerepeket, de megszámlálhatatlan mennyiségű szinkronmunka is kötődik a nevéhez. Nem csoda, hiszen Nagy Ervinnek vagy egy karakteres, jellegzetes orgánuma, amivel fantasztikusan tud játszani, nélküle Thor karaktere sem lenne olyan népszerű itthon. Kevesen tudják, hogy többek között ő Ryan Reynolds hangja is, például az előző két Deadpool-filmben is ő szinkronizálta, de most 8 év után nagy csapás érheti őt, ugyanis elvehetik tőle a szerepet.

A Promotions is beszámolt róla, hogy a rajongók mennyire felháborodtak, mikor kijött a nyáron érkező Deadpool és Rozsomák szinkronos előzetese, ugyanis abban nem Sinkovits-Vitay András szólaltatta meg Hugh Jackman-t. A színművész ugyebár 17 évig adta Logan hangját az X-men produkciókban (a 2000-ben bemutatott X-men: A kívülállóktól kezdve egészen a 2017-es Logan - Farkasig). A rajongók attól féltek, hogy végleg lecserélik a színészt, aki az elmúlt 24 évben összesen 8 alkalommal szinkronizálta a karaktert.

Sinkovits-Vitay András egy kis türelmet kért a rajongóktól, mert még ő sem tudta, mi lesz a produkcióval, viszont csütörtökön szomorú hírt kellett közölnie a saját oldalán, ugyanis szembesült vele, hogy a Disney nem tart igényt a hangjára, így aztán most először nem ő lesz Logan magyar hangja. Ez mélységesen felháborította a rajongókat, akik már egy petíciót is indítottak azért, hogy kiálljanak a színész mellett és igazságot szolgáltassanak neki.

Sinkovits-Vitay András szervezési okok miatt nem tudta vállalni a Deadpool és Rozsomák előzetesét, aztán jött egy megkeresés a megrendelőtől, hogy vegyen részt a filmszinkron castingján. Ez nagyon meglepte a színészt, hiszen nem tudta elképzelni, hogy 8 film után milyen információt nyújthat egy ilyen felvétel a megrendelő, vagyis a Disney számára, de részt vett a castingon. Aztán 3 hét után közölték vele, hogy nem őt választották a szerepre. Ez rosszul érintette Sinkovits-Vitayt, aki fontosnak érezte, hogy a rajongók tőle tudják meg a szomorú hírt.


Viszont van egy másik oldala is ennek az éremnek, ugyanis nem kizárt, hogy Nagy Ervint is le fogják cserélni, és ezúttal nem ő fogja adni Ryan Reynolds, vagyis Deadpool magyar hangját. Ugyebár az előzetesek szinkronjánál a stúdió nem foglalkozik azzal, hogy kik szinkronizálják bennük a szereplőket, ott mindig azok a színészek kapják a munkát, akik éppen ráérnek. Egy film szinkronmunkájánál már más a helyzet, a Disney kifejezetten szereti felügyelni, hogy más országokban milyen hangokon szólalnak meg a karakterek, és nagyon szigorúan is veszik a castingokat.

Nagy Ervin pedig már 13 éve ott van nekik az MCU rendszerében, hiszen ő Thornak a magyar hangja 2011 óta, amikor bemutatták a szuperhős első önálló filmjét. Biztos, hogy Nagy Ervint is behívják a szinkroncastingra, hiszen eddig ő volt Deadpool hangja, de az már erősen kérdéses, hogy ő is kapja-e meg a szerepet, hiszen a Disney részéről összeegyeztethetetlen, hogy a Marvel-univerzumon belül két kiemelten fontos karakternek is ugyanaz a szinkronszínész adja a hangját. Tekintve, hogy Thor több, mint egy évtizede szerves része az MCU-nak, míg Deadpool csak most lép be Kevin Feige-ék világába, előbb veszik el utóbbi szerepet Nagy Ervintől, mint a Mennydörgés Istenét.

Ez megint csak rosszul érintené a rajongókat, és talán néhány nap múlva ezt a rossz hírt is közölni kell velük, viszont felmerül a kérdés, hogy ha nem Nagy Ervin, akkor ki lehetne Deadpool új szinkronhangja?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás