promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Ryan Reynolds magyar hangja, akit sokan utálnak az országban
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ryan Reynolds szinkronhangját országszerte szidják, de a Marvel-filmekben imádják.

Az idei év egyik legvártabb filmje a legújabb Marvel-produkció, a Deadpool és Rozsomák, amiben visszatér legendás szerepében Hugh Jackman. A rajongók egyelőre aggódnak, hogy nem Sinkovits-Vitay András lesz a színész szinkronhangja, de az már az előzetesből kiderült, hogy Ryan Reynolds magyar hangja mindenképpen ugyanaz lesz. Érdekesség, hogy már két szuperhős is van az Marvel Filmes Univerzumon belül, akinek ugyanaz a magyar színész kölcsönzi a hangját, ez csak akkor lehet majd probléma, ha esetleg a két karakter össze lesz eresztve egy másik filmben a jövőben, márpedig tekintetbe véve, hogy most már Deadpool is az MCU-hoz tartozik, erre minden esély megvan.

Ha pedig erre kerülne sor, milyen nagyot ütne a poén, hogy Thor és Deadpool azon elmélkedne egy pár sort, hogy miért ugyanolyan a hangjuk, de nyilván ezt nem tudják meglépni a hazai szinkronnál, mert eredeti nyelven két teljesen más színész alakítja a szuperhősöket.

Ugyebár Deadpoolt Ryan Reynolds, míg Thort Chris Hemsworth alakítja, viszont a magyar szinkronban mindkét karaktert Nagy Ervin szólaltatja meg.

Nagy Ervin hazánk egyik legismertebb és legfoglalkoztatottabb színésze, aki nagyon sokat forgat, és még ennél is többet szinkronizál - a legtöbbször olyan hollywoodi sztároknak kölcsönzi a hangját, mint Chris Hemsworth, Anthony Starke, Matthew McConaughey, Johnny Depp, és Ryan Reynolds, de szinkronizálta már például Ashton Kutcher-t, Jude Law-t, Michael Fassbender-t, és James Marsden-t is.

Érdekesség Nagy Ervinnel kapcsolatban, hogy szokása mezítláb szinkronizálni; ezt láthatjuk az alábbi videóban is, amin éppen A szultána című sorozat szövegét mondja fel.


Nagy Ervin egy igazi karakterszínész a magyar szinkronvilágban, nagyon sokféle szerepet el tud játszani, még Joker is volt már a LEGO-Batman mozifilmben, illetve A Grincs animációs feldolgozásában ő szólaltatta meg a karácsonygyűlölő hegylakót. Sokan imádják őt, mint színészt, és kétségtelen, hogy ő miatta lett olyan sikeres Magyarországon Deadpool és Thor karaktere, de így is sokan vannak, akik csúnyán mondva utálják őt a politikai hovatartozása és kiállása miatt.

Ugyebár Nagy Ervin most Magyar Pétert támogatja, rendszeresen megjelenik az eseményeit és a tüntetésein, és emiatt sokan haragszanak rá. Éppen ezért azt mondhatjuk, hogy bár Nagy Ervint, mint színészt nagyon sokan kedvelik, de a színpadon és a filmvilágon kívül nem szimpatizálnak a politikai megnyilvánulásaival.

Ha kíváncsi vagy, kik a Marvel leghíresebb szuperhőseinek magyar hangjai, akkor nézd meg az alábbi videót is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás