promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most Magyar Pétert támogatja a Rákay Philipnek is beszóló színész és felesége: mindenki meglepődött amikor megjelent a tüntetésen
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy pillanatra szinte elnémult a tömeg mikor meglátták ki lép a színpadra.

A tegnapi napon Magyar Péter összenépi demonstrációt tartott a Hősök terén, ahol nagy bejelentésre készült. Ahogyan azt sokan megtippelték az elmúlt idők szereplései alapján az történt, amit vártak: Magyar Péter bejelentette, hogy egy új erőként szeretne politikai pályára lépni és pártot alapít. A rendezvényen nagy számban jelentek meg érdeklődök, akik végig hallgatták a műsort, melynek egyik pontja érdekes meglepetést tartogatott.

Nagy Ervin színész és felesége Borbély Alexandra is tiszteletét tette a rendezvényen és míg utóbbi a háttér munkálatokért felelt, utóbbi fel is szólalt és támogatásáról biztosította a szárnyait bontogató Magyar Pétert.

Nagy Ervin sosem titkolta, hogy sokakat elérő művészemberként fontosnak tartja, hogy elmondja a véleményét az aktuális történésekről és nem retten meg akkor sem, ha ennek politikai töltete van. Így történt ez most is, az elsők között biztosította Magyar Pétert támogatásáról és elismerő szavakkal illette a hirtelen ismeretséget szerző exférjet. Ervin nem fél a kényes témáktól, talán még emlékeznek rá, hogy korábban egy szintén nagy figyelmet kapó hírességbe szállt bele páros lábbal, egy ideig kettőjük adok-kapokjától volt hangos a magyar sajtó.

Ez Rákay Philip volt, akire most szintén nagy médiafigyelem irányul, hiszen nem régiben került moziba az ő nevéhez is köthető grandiózus, nagy költségvetésű film, a Most vagy soha.

A Hősök terén zajló esemény különösebb botrányok nélkül zajlott, ezzel párhuzamosan Orbán Viktor is beszédet tartott.

Nagy Ervinnek a munka és a társadalmi szerepvállalás mellett egyéb feladatai is vannak: két kicsi gyermeke minden szabadidejét lefoglalja, csodálatos fotókat oszt meg a színész családjáról és meghitt mindennapjaikról.

A demonstrációról készült képösszeállítást ide kattintva tekinthetitek meg, ebben szerepel Nagy Ervin fényképe is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás