promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elmeháborodott nő zaklatja Orbán Viktort: egy másik megtört érintett szólalt meg az elkövetőről
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nő egyre agresszívebb, már bíróság tárgyalja az ügyét.

Sokan hajlamosak azt gondolni, hogy a hírességnek csak jó oldala van, azonban ez koránt sincs így. Minél többen ismerik meg az embert, annál nagyobb a veszélye annak, hogy esetleg nem megfelelő mentális állapotú emberek is felfigyelnek rá, rosszabb esetben rajongani is kezdenek érte. Ez történt egyik híres operett sztárral, Peller Károllyal is. A férfi naponta 50 kéretlen üzenetet kap egy bizonyos nőtől, aki nem csak online, hanem személyesen is zaklatja sokak kedvencét.

A férfi megtörten nyilatkozott, hónapok óta húzódik a kálváriája és eddig nagyon úgy néz ki, hogy tehetetlen az üggyel kapcsolatban. Peller Károly elmondta, hogy nem csak ő a céltáblája a kéretlen üzeneteknek. Az újság kérdésére elmonda, hogy a Nemzeti Színház, az Operettszínház és a Színművészeti Egyetem megcímzése mellett a leveleket Orbán Viktor miniszterelnök úr is megkapja. Számszerűsítette az üzenetek számát is, naponta több mint 50 darab üzenet érkezik, az azt jelenti, hogy ettől az egy nőtől az ország vezetője is ennyi emailt kap.

A zaklató a legkülönfélébb dolgokkal kapcsolatban ír, azonban mérhetetlen kárt okoz az érintettnek, arról nem is beszélve, hogy a többi címzettnek is igen kellemetlen lehet ez a nagy számú kéretlen üzenet. Az eset nem egyszerű: egyrészt még a mai világban is szokatlan, sőt veszélytelen szituációnak van titulálva, ha egy nő zaklat egy férfit, pedig az, hogy valakinek a közeledése zavaró, nem kívánatos, sőt egyenesen terhes nem igazán nemspecifikus tulajdonság.

Peller Károly bíróságra is vitte az ügyet, nyomatékosítva azt, hogy egy nő is tud olyan helyzetet teremteni egy férfi számára, ami neki nem komfortos, nem titkolt célja, hogy precedenst teremtsen az üggyel. A zaklatás nem állt meg a napi több tíz üzenetnél: a féri ismerőseit, szomszédait személyesen felkereste, de az is előfordult, hogy bemászott a férfi kertjébe.

Az üzeneteit blokkolta, azonban mint mondja, ez nem megoldás: későbbi lehetséges partnereit is félti, azonban a kollégái és a szakma többi tagja, de még a miniszterelnök előtt is rossz fényt vet rá az eset, úgy, hogy ő maga semmiről sem tehet. Mint mondja, nem szeretné, ha felmerül a neve egy beszélgetés kapcsán, akkor ő legyen az a férfi akinek a "nője" mindig üzenget. A nő teljesen beette magát a színész életébe, azt híreszteli, hogy párkapcsolatban vannak, színészfeleségként hivatkozik magára.

Remélhetőleg az ügy pozitív véget ér és a hatóság valamit valóban lép az áldatlan helyzettel kapcsolatban, ugyanis mindenkinek joga van a nyugodt, békén hétköznapokhoz, magánélethez, munkavégzéshez.

Peller Károly félelme nem alaptalan, ugyanis teljesen igaza van: sajnos van akinél a rajongás annyira messzire megy, hogy teljesen elhomályosítja a józan ítélőképességet és a vége visszafordíthatatlan tragédia:

Forrás: sorry! magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás