promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtörte a csendet Orbán Viktor: most először mondta ki Novák Katalin távozása óta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Orbán Viktor kamerák előtt mondta ki Novák Katalinnal kapcsolatban.

Továbbra sem csitulnak a dolgok Novák Katalin volt köztársasági elnök, és K. Endre körül. Most éppen az derült ki, hogy a Novák Katalin által felmentett férfi állítólag újra megpróbálta befolyásolni azt a fiatal férfit a bicskei gyermekotthonból, akinek vallomása 8 éve nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a férfi börtönbe kerüljön.

Úgy tudni, K. Endre hamis vallomásra akarta rávenni a fiatalembert - legalább ezt állítják az RTL Házon kívül című műsorában. A Házon kívül-ben leadott videófelvételen tisztán hallani, ahogy K. Endre miként próbál nyomást gyakorolni a most 21 éves fiatal férfire, aki egy idő után már nem kíván együttműködni vele.

Most újra találkozott egymással a két férfi: egy budapesti parkba beszélték meg a találkozót, ahol a Házon kívül stábja is ott volt. K. Endre és a fiatal férfi egy padra ült le beszélgetni. A volt igazgatóhelyettes folyamatosan az ártatlanságát hangoztatta; azt magyarázta, hogy semmi sem igaz abból, ami a bírósági ítéletekben szerepel, hogy ő ott sem volt akkor, amikor az igazgató arra kényszerítette az egykori áldozatot, hogy módosítsa a korábbi vallomását az érdekében.

„Majd lecseng, és ha eljön az igazság napja, akkor sok minden kiderül. Akkor majd fény derül arra is, hogy engem meghurcoltak, a köztársasági elnököt, itt politika az egész, tudod”

- magyarázza a felvételen K. Endre, amit alább meg is tudtok nézni:


Közben Orbán Viktor megtörte a csendet. A miniszterelnök az M1-en adott interjút, amely során most először mondta ki Novák Katalin nevét, mióta kirobbant a pedofilbotrány. Az interjút még az új köztársasági elnök, Sulyok Tamás beiktatása előtt rögzítették, de csak most adták le a közmédia csatornáján.

„Most egy felkavart helyzet volt, mert az előző köztársasági elnök, Novák Katalin a kegyelmi ügy miatt távozott, és ez érzelmileg is felkavarta az embereket. (...) Most egy olyan köztársasági elnök tudja leginkább szolgálni Magyarország érdekét, aki stabil, kiszámítható, ismert, és a nyugalmát át tudja adni mindannyiunknak. (...) Egy katolikus emberről beszélünk, aki a sarkától a füléig elkötelezetten hívő lélekként szolgálja majd az országot”

- fogalmazott Orbán Viktor az interjúban.

A miniszterelnökkel készült interjút alább nézhetitek meg; ebben nem csak az új köztársasági elnökről, hanem az idei amerikai elnökválasztásról, illetve a magyar-amerikai kapcsolatokról és tervekről is szó esik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás