promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem hallgat tovább Novák Katalin barátnője: ezért kapott kegyelmet K. Endre
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A volt köztársasági elnök legjobb barátnője törte meg a csendet, pont tőle nem vártuk volna ezt.

Az egész ország a fejét kapkodta, amikor alig pár nap leforgása alatt hatalmas átalakuláson ment keresztül a jól megszokott politikai struktúra. Novák Katalin egy aláírt kegyelmi ügy miatt kényszerült lemondásra, de az eset még most is borzolja a közvélemény idegeit. Rengetegen tették fel a kérdést, hogy mégis mi történhetett pontosan, azonban erre a mai napig nem érkezett olyan válasz, ami tisztázná a felmerülő kétségeket. Most azonban váratlan helyről érkezett hozzászólás a kegyelmi ügyről, Novák Katalin egyik legjobb barátnője szólalt meg azzal kapcsolatban, hogy mégis miért kaphatott kegyelmet K. Endre.

Sokan meglepődtek azon, hogy éppen egy ilyen közeli személy mondott indokot a nagy port kavaró eseményről, az, hogy Skrabski Fruzsina megszólalt, hatalmas hírértékkel bír.

A volt államfő legjobb barátnője így nyilatkozott a kegyelmi ügyről:

„Tudomásom szerint abban a tudatban döntött, hogy egy olyan embernek ad kegyelmet, aki valójában nem bűnös. Sajnálom, hogy így alakult, és ez a döntés ilyen következményekhez vezetett. Magyarország hatalmasat veszít a hiányával, ma a közéletben nagyon kevesen képesek arra, hogy úgy szólítsák meg az embereket, ahogy ő tette”

Fruzsina mindenben Katalin mellett áll, munkát is ajánlott neki a Három királyfi, három királylány nevű alapítványban, ahol a kuratórium elnökeként dolgozik. Egyelőre Katalin az állásajánlatra nem reagált, vélhetően még az elmúlt események fáradalmait piheni ki. Ebben segítségére van az őt mindenben támogató családja, szerető szülei, férje, gyermekei és a barátai is, akikre még egy ilyen nehéz helyzetben is támaszkodhat. 2 évig foglalta el a köztársasági elnök szerepét, programjában pedig fontos helye volt a gyermekvállalási kedv növelésének és a családok támogatásának, így könnyedén elképzelhető, hogy elvállalja majd a neki felajánlott pozíciót.

Amikor Novák Katalin (volt) köztársasági elnökasszonyt beiktatták, akkor hatalmas csinnadrattával készült a város, a különleges felvételeket itt nézheted meg:

Forrás: blikk.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás