promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Novák Katalin megmutatta meseszép családját: így néznek ki a szülei, akik szinte sosem állnak kamera elé
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Novák Katalin az ő szerető köreikben pihenheti ki a mögötte lévő nehéz időszakot, az egész családot megmutatta a volt köztársasági elnök.

Aligha van olyan ember Magyarországon, akit elkerültek volna a közelmúlt történései. Novák Katalin lemondott tisztségéről és 2 év hivatalban töltött idő után visszavonult a hivatalos teendőktől. Persze azóta már felröppent a hír, hogy ajánlottak neki munkát és az évértékelőben Orbán Viktor miniszterelnök úr is elmondta, hogy a köztársasági elnökasszony biztos, hogy hamar visszatér a munkaerőpiacra, mivel nem szeret tétlenül ücsörögni. A Hősök terén lebonyolított tüntetésen is szóba került Novák Katalin, így vélhetően az egyetlen dolog, amire mostanában vágyik, az a nyugalom.

Szerencséje van, mivel azt hivatali évei alatt is többször említette, hogy mennyire szerető család veszi őt körbe, akik mindig bíztatták és támogatták abban, hogy nőként és anyaként a karrierjében is helytálljon. A politika nehéz terep és sokan férfiszakmának kiáltották ki (bár már egyre több a magas beosztásban lévő női vezető is), így különösen nehéz lehetett neki az élet minden területén a maximumot adnia.

Az biztos, hogyha a családját kérdeznék meg, akkor csak dicsérő szavakat hallanánk tőlük és mi más mondhatná ezt el jobban, mint egy csodálatos családi kép, amit maga Novák Katalin osztott meg.

Mindig büszke volt arra, hogy három gyermek édesanyja és szívesen oszt meg olyan felvételeket, melyeken gyermekei körében látható. A fotókon mindig mosolygósak és vidámak, ami különösen fura annak fényében, hogy mindegyikük kiskamasz/tinédzser, ennek a kornak pedig az egyik sajátossága, hogy a csemeték nem mutatkoznak a szüleikkel. Úgy tűnik, hogy ők kivételek.

Férjével, Veres Istvánnal is rengeteg közös képet oszt meg, melyeken nagyon boldog házaspár benyomását keltik, a hivatali teendők mellett mindig jutott idő a közös időtöltésre, hobbikra, nyaralásra. A fotó, melyet oldalunk közöl is egy ilyen eseményen készült, Novák Katalin pedig ezt a szöveget írta a fotóhoz:

Nálunk a családi nyaralás valóban családi: férjemmel, gyermekeinkkel és szüleimmel.

Ez a kép különösen kivételes, mivel volt államfő ritkán mutatja meg édesanyját és édesapját, ebben az esetben azonban kivételt tett. Így néz ki Novák Katalin családja, amikor éppen egy vidám, valóban családközpontú kiruccanáson vesz részt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás