promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Sokk és könny: az 57 éves Pamela Andersont milliók nem ismertek fel, smink nélkül jelentkezett videóval

Sokk és könny: az 57 éves Pamela Andersont milliók nem ismertek fel, smink nélkül jelentkezett videóval

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Pamela Anderson sokat változott az évek alatt, így néz ki most a gigasztár.

Ha azt mondjuk, hogy Baywatch, már azonnal meg is jelennek a szemünk előtt a homok tengerparton, nagyon szép sminkben futó életmentők, fiúk és lányok, akik tökéletes testükkel minden szemet odaszegeztek a képernyőkhöz. David Hasselhoff és Pamela Anderson neve is azonnal a eszünkbe jut, akik nélkül nem is lett volna ez a sorozat, ikonikus szereplői voltak kilencvenes évek egyik legnézettebb és legfelkapottabb műsorának, amely még most is generációk sokaságát érinti meg.

És akkor is a Baywatch jut eszünkbe, ha a napfényes Kalifornia sűrű tengerpartjaira gondolunk. Később a sorozatból készült egy film is, amelynek főszereplője többek között Dwayne Johnson illetve, Zac Efron és Alexandra Daddario. A film egy kicsit reflektál is arra, hogy milyen volt a kilencvenes években a sorozatgyártás, de fejet is hajt a nagy előd előtt, miközben többek között egy kis időre visszatér a filmbe David Hasselhoff is.

Azt viszont nagyon kevesen tudják, hogy az eredeti Baywatch-sorozatban szerepelt a fiatal Jason Momoa, persze így rá sem ismerni, hiszen sehol sincs nyoma az ikonikus szőrzetnek, és éppen ezért érdekes, hogy úgy láthatjuk őt, ahogy nagyon ritkán, szakáll és nagy hak nélkül.

Nagyon sok víz lefolyt a Dunán a széria óta, a szereplők pedig rengeteget változtak. Pamela Andersont ritkán látni már filmekben, de aki követi őt Instagram-on, az bizony nagyon sokszor találkozhat vele, hiszen rengeteg képet és filmet tölt fel magáról, sokszor pedig smink nélkül jelenik meg a kamerák előtt.

Így néz ki most a legenda, akit milliók imádnak még most is: