promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az 56 éves Pamela Anderson bemutatta természetes szépségét a New York-i divathéten
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Baywatch egykori szexbombája felett nem fog a kor, természetes szépségét sokan irigyelték Amerika illusztris rendezvényén.

A New York-i divathéten jelent meg két fiával a Baywatch szexi ikonja a Pandora gyémánt ékszerek bemutatásán a manhattani Astor Place-ben. Pamela Anderson ugyanis a Pandora új kampányának márkanagykövete és szóvivőjeként érkezett a helyszínre, ahol a stylistok egy ruhakölteményt is szántak a bombázó anyukának. Mégpedig világosszürke szatén gombos ingbe és hozzáillő nadrágba bújtatták, amely lenyűgöző látványt mutatott a fotósok legnagyobb örömére. - tudosított róla a Mirror.

A televíziós legenda azt nyilatkozta a riportereknek, akik fiairól is sokat kérdezték, hogy az anyává válás folyamata nem volt túl egyszerű számára, az egész életét felforgatta ez a megváltozott állapot és végül mindent gyökeresen megváltoztatott, ami addig természetesnek számított. Onnantól kezdve úgy vágyott a magánéletre, ahogyan azelőtt soha.

Fiait is rettentően féltette mindentől, még testőröket is fogadott melléjük, biztosítva őket arról, hogy még az iskola udvarán sem esik bántódásuk. Erről azonban a gyerekeknek bár sejtésük volt, tudomásuk nem, viszont állandó megfigyelés volt az életük, így cseppet sem volt nevezhető boldog gyermekkornak mindaz, ahogyan éltek. Pamela természetesen erre a kérdésre is adott választ az újságíróknak, amikor ez a témakör került az érdeklődés középpontjába, aki a könnyeivel küszködve csak annyit válaszolt:

Okos módszereket kellett találnom arra, hogy úgy érezzék, minden normális, de egyszerűen tudnom kellett, hogy minden rendben van velük és rajtuk kellett tartani a szemem.

A színésznő beszélt Tommy Leeről, fiai apjáról is, és őszintén bevallotta, hogy soha nem tette túl magát rajta. Kapcsolatuk ugyanis még 1995-ben kezdődött, amikor is négy nap ismerettség után három évig tartó viharos románcot folytattak egymással. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás