promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
50 évesen is elképesztően sármos Pamela Anderson egykori szerelme
Borítókép:  Mancrushes
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Baywatch egykori fiatal szívtiprója már rég lehagyta sármban David Hasselhoffot.

Aki nézte a Baywatch című tengerparton játszódó akciósorozatot, sok világsztár karrierjének születését láthatta. David Hasselhof, Pamela Anderson, David Charvet...Csak, hogy említsünk pár nevet. 

Utóbbi, lehet, hogy nem ugrik be elsőre, de ha azt mondjuk, hogy az a helyes, izmos barna hajú, szép arcú fiú, aki már fénykorában is sokkal helyesebb volt mint David Hasselhof valaha, akkor talán rémlik valami. David Charvet egy viszonylag ismeretlen színésznek számított a 90-es években, akinek mint Hollywoodban oly sok más színésznek és színésznőnek is, modellkedéssel indult a pályája. Charvet aztán megfogta az Isten lábát, és bekerült a Baywatchba, amivel egycsapásra népszerű lett világszerte. A nők körében legalábbis, biztosan. Pamela Andersont is sikerült meghódítania, a színésznő beszél is rövid románcukról, a róla készült Netflixes dokumentumfilmben. 

A francia származású David Charvet azóta már 50 éves lett, és mikor rákerestünk, hogyan is néz ki napjainkban, leesett az állunk. Elképesztően sármos, sportos, természetes vonásait megőrző pasi lett, akinek ugyan nem igazán sikerült feltörnie az A-listás szupersztárok közé, azért a mai napig színészkedik, és zenél, ráadásul magánélete is boldog feleségével és 2 gyerekükkel. 

Csak egy kis emlékeztető, így nézett ki a Baywatchban:

És így néz ki most:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás