promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Baywatch 54 éves sztárja úgy néz ki most bikiniben, mint egy vadító tini – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rába Tímea közben a 19 éves lányával együtt vetkőzött le.

Donna D'Errico nevét a Baywatch miatt ismerte meg a világ. A színésznő Donna Marco karakterét alakította 1996-tól 1998-ig, és összesen 44 részben szerepelt. Közben feltűnt a Baywatch Nights című testvérszériában is, aztán pedig csak kisebb szerepek jutottak neki Hollywoodban. Most sokan fognak nézni egyet, hogy Donna valóban 54 éves? Hát igen, de most is úgy néz ki, mint egy 20 éves tinédzser. Bámulatos genetika, és csodás test.

Rába Tímea is már elmúlt ötven, de ő is letagadhat bőven az életkorából. Most egy igazán merész képet osztott meg az Instagramon, amin a 19 éves lányával pózol bikiniben. A család most éppen Görögországban nyaral. Tóbiás Nina az édesanyjához hasonlóan a modellkarrierjét szeretné felépíteni.

Most pedig jöjjön egy vérbeli modell, Paula Manzanal, akinek már 2,2 millió követője van Instagramon. Ez nem is csoda, mert tele van pikáns képekkel a felület. Az utóbbi időben rengeteg fürdőruhát felpróbált, azt pedig már nektek kell eldönteni, hogy melyik áll neki a legjobban.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás