promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kamera elé állt a 62 éves Meg Ryan, nem hittek a szemüknek az emberek
Borítókép:  PARAMOUNT PICTURES/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Visszatért a színésznő, akiről az elmúlt években sokszor csak lesifotókat láthattunk.

Meg Ryan az 1980-as és 1990-es évek során volt az a típusú színésznő a mozitörténetben, akinek filmjeit már csak az ő jelenléte miatt is szívesen megtekintettük, hiszen garantált volt a romantika és a varázslatos hangulat, könnyed kikapcsolódást ígért, amolyan elbájoló hatást. Meg Ryan személyében egy olyan színésznőt tisztelhettünk, aki magából sugározta az életörömöt. Olyan filmjei, mint a Nicolas Cage és az ő főszereplésével készült Angyalok városa a mai napig az egyik legjobb randis film párok számára.

Évtizedek óta távol marad a reflektorfénytől, de 2015-ben egy kivételt tett, amikor szerepet vállalt és rendezőként is részt vett az Ithaca című filmben. A mű nem kapott túl pozitív kritikákat, jelenleg az IMDb-n 5,5 pontot ér el tízből, ami különösen meglepő, tekintettel arra, hogy Tom Hanks az egyik szereplő.

Mi történt Meg Ryan-nal a romantikus filmek fénykorát követően?

A 2000-es évek elején szembesült az öregedés jeleivel, noha ekkor még csak negyvenes éveinek elején járt. Elkezdett hódolni a szépségmegőrzéssel kecsegtető praktikáknak és beavatkozásoknak, amelyek idővel nyilvánvalóan megváltoztatták az arcát, olyannyira, hogy szinte felismerhetetlenné vált. Az a természetes és elbűvölő nő, akit annyian csodáltunk, fokozatosan eltűnt a nyilvánosság elől.

Az arcváltoztató beavatkozások drámai mértékben átalakították kinézetét, úgy tűnik, mintha a plasztikai műtétek foglya lett volna. 2023-ban is próbálkozott egy nagy visszatéréssel a What happens later című filmmel, amely nem aratott osztatlan sikert.

Így néz ki most a színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás