promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes átváltozás? Így néz ki 54 évesen a Taxi-filmek szőke csúcsbombázója, akibe fél Magyarország szerelmes volt a kilencvenes években
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű Emma Sjöberg most lett 54 éves.

A francia humor igazi gyöngyszemei a Taxi-filmek, amelyek a kilencvenes évek végén úgy berobbantak a popkultúrába, hogy onnan azóta is kiírhatatlanok. Az első film még 1998-ban készült el, majd sorban követte ezt még 3 rész, az egyikben pedig olyan Hollywood-i gigasztár is feltűnt, mint Sylvester Stallone. A sorozat még 2018-ban kapott egy folytatást is, ám a Taxi-univerzum ötödik etapja már nem tudott olyan sikeres lenni, mint elődei. Mivel az ikonikus szereplők közül jónéhányan nem tértek vissza, mondhatjuk úgy is, hogy alig tértek vissza páran.

Pedig a film nagyrészt rájuk épített, a gesztusaik, a játékuk mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy a Taxi a világ egyik legjobb akcióvígjáték filmsorozatává váljon. Már nagyon sok egykori Taxi-sztár portréját felvillantottuk nektek az elmúlt évben, így láthattátok, hogy 20 év elteltével hogy néznek ki sztárjaink. Sokukra szinte rá sem lehet ismerni, így például Samy Naceri-re sem.

A filmben Emma Sjöberg volt a legerősebb női karakter, a csinos nyomozónő, aki társaival ellentétben jobban hallgatott a rációra. Emma amúgy már korábban is komoly hírnévre tett szert a modellszakmában, hiszen már tizenévesen modellkedni kezdett, később pedig már olyan nagy cégek kampányaiban is szerepelt, mint a Versace, a Chanel vagy éppen a Dolce & Gabbana. De többször volt az ELLE címlaplánya is.

A Taxi-filmek után visszavonult a filmezéstől, és elsősorban műsorvezetéssel és szépságápolási termékek bemutatásával foglalkozik.

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás