promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Így néz ki Majka szenzációs csodaotthona belülről, egy titokzatos festmény a ház dísze
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenkit érdekel, hol laknak a hírességek, van aki sokat mutat, van aki keveset. Majka pont annyit mutat, amennyi még belefér, jó nézni ezeket a videókat és fotókat.

Majka nemcsak az ország legértékesebb celebje (legalábbis a Forbes magazin szerint tavaly és idén is ő ér a legtöbbet a hirdetőknek), hanem az egyik legszimpatikusabb is. Nem csak azért, mert hozza a népmesei hős figuráját, ő az ózdi vagány, aki felkapaszkodott a csúcsra, hanem azért is, vagy mert az egyik legönazonosabb előadó (függetlenül attól, hogy ez a stílus tetszik-e vagy sem), hanem mert tényleg egy szeretetre méltó család centrikus ember képét kelti.

Majka feleségére ma már kevesebb figyelem hárul, Hajnalka (Dundika már a múlté) legutóbb az Adom a napom műsorában több érdekességet is megosztott a házasságáról. Érdemes belehallgatni a műsorba, és az emberben rögtön szertefoszlanak azok az előítéletek, amiket a hírességekkel, modellekkel, és pláne plasztikázott ex-playmate-kel kapcsolatban olyan gyakran, és olyan könnyen megfogalmazódik az átlagemberben. Mindenesetre instagram képek sokasága tanúskodik arról, hogy a pár nem csak óriási harmóniában, hanem meglehetős jólétben nevelik két gyermeküket.

Ezt a videót például Majka még évekkel ezelőtt töltötte fel, innen betekintést nyerünk a gyönyörű nappalijukba, az amerikai stílusú étkezőbe és az előszobába is. Semmi különös fényűzés, nagyon rendben van a kecó. A szekérkerék a lépcsőfeljárónál különösen karakteres eleme a háznak. Hiába, ha az ember híres, az vonzza a tekinteteket, mindenki kíváncsi rá, hogy hol élnek a híres emberek. Majkáék a rajongók nagy örömére nem is nagyon rejtegetik, hiszen rendszeresen osztanak meg családi képeket a közösségi médiában, amin a házat is ki lehet szúrni. Itt van például a kert:

De a kedvencünk ez az ízléses olajfestmény az étkezőasztal fölött, ugyancsak vissza-visszatérő eleme a fotóknak:
Ha fürdőről van szó, Majkáék a klasszikus fehérre esküsznek:
Bár a ház gyönyörű, Majka azt tervezi, hogy öreg korára Los Angelesbe költözik:

„Az a terv, hogy a nyugdíjas éveimet szeretném Amerikában tölteni, amikor már a gyerekek is nagyobbak lesznek. Tehát egyelőre nem tervezünk hosszú távra kiköltözni, de szeretnénk házat venni Las Vegasban, hogy az októbertől márciusig tartó időszakot, amikor rossz idő van Magyarországon, kint tudjuk tölteni a melegben. Persze, ezt sem rögtön valósítjuk meg, még egy kicsit gyűjtögetünk az ingatlan vásárlására" – mesélte a Hot! magazinnak

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás