promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka kicsapta a biztosítékot feleségénél, Dundika már meg sem akarja hallgatni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dundikaként ismerte meg az ország, de a kétgyermekes anyuka ma már jobban szereti, ha Majoros Hajnalkának nevezik. Hajnalka tudatosan lezárta a múltját, melynek komoly oka volt.

Az Adom a napom minden hétköznap hétfőtől csütörtökig megy a Viasat 3 műsorán, és nagy valószínűség szerint az egyik legszínvonalasabb, legszórakoztatóbb műsor most a hazai csatornák kínálatából. A ma esti adásban az ország egyik legértékesebb celebjének, Majkának a felesége, Majoros Hajnalka lesz Geszti Péter vendége.

Hajnalkát persze sokan még ma is sokan csak Dundikaként azonosítják, pedig a kétgyermekes anyuka már rég háta mögött hagyta a modellként rajta ragadt nevet., és a múlt héten már betöltötte a 40. életévét is. Ezúton is Isten éltesse!

A volt Playmate később énekesként is kipróbálta magát, az utóbbi években azonban már csak rendszerint Majoros Péter feleségeként, gyermekeinek anyjaként hivatkozunk rá. Nincs ez így jól, gondolhatta Geszti Péter is, hiszen Hajnalka is sokkal több és összetettebb annál, mint amennyit az egyszeri bulvárhírek sejtetni engednek.

Amíg mi arra várunk, hogy az esti műsorban több mindent is megtudjunk a gyönyörű családanyáról, addig bele lehet nézni Hajnalka egy napjába, amit élőben stream-el az NLC. A műsor szerkesztőo ebből az adásból máris kivágtak egy kis részletet, amit itt rögtön meg is lehet nézni:

Itt beszél arról, hogy bizony nem mindig könnyű egy énekes feleségének lenni, például előfordult már, hogy az autóban ülve nem bírta elviselni, hogy még a rádióból is a férje hangja szól - ugyanakkor Hajnalka nagyon is szereti Majka zenéjét, a videó közepén még cukin el is érzékenyül,

mi lenne, ha nem szeretné Majka zenéjét?

A műsor azért tartogat ennél sokkal érdekesebb témákat is.

„Én olyan szinten szakítottam meg az én apámmal a kapcsolatot, hogy tényleg óriási dolgoknak kellett történnie ahhoz, hogy én még a nevét sem akarom viselni ennek az embernek. Nem tudok rá mást mondani, borzasztó apa volt. Borzasztóan viselkedett mindhárom gyerekével és az én anyukámmal is” 

– hangzott el múlt héten a TV2 stúdiójában, a Joshi Bharattal folytatott beszélgetés közben. Ez minden bizonnyal a mai műsorban is elő fog kerülni, hiszen egy ilyen súlyos apa-lánya viszony komoly nyomot hagy az emberben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás