promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerültek Dundika meztelen képei, Majka feleségéért még Hugh Hefner is rajongott
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majoros Hajnalka teljesen meztelenre vetkőzött egy férfimagazinnak, még Hugh Hefner is felfigyelt rá.

Sokan csak Dundikaként ismerik Majka gyönyörű feleségét, Majoros Hajnalkát, akit már kiskora óta foglalkoztatta a modellkedés. A kétgyermekes édesanyát a 2005-ös év Playmate-jének választották annak idején, és ez volt az az időszak, amikor a Playboy pápa Hugh Hefner is felfigyelt rá.

Dundikát hat napig látta vendégül a híres-hírhedt Beverly Hills-i kastélyában a Playboy cézára, aki a kedvencei közé is beválogatta az igencsak dekoratív hölgyet. Majoros Hajnalka akkor azt mondta, hogy magát a palotát nem találta otthonosnak, de szívesen beköltözött volna Pamela Anderson hálószobájába.

„Minden rózsaszín volt, borzasztóan kényelmes, hatalmas ágyakkal, ott szívesen laktam volna. De én amúgy a modern bútorokat szeretem, és hát Hefner, ugye, nyolcvan éves”

Mikor Hugh Hefner 2017 szeptemberében meghalt, Majoros Hajnalka ezzel a közös fotóval búcsúzott a Playboy koronázatlan királyától:

Dundika egy ideje már teljesen hátat fordított a meztelenkedésnek, de annak idején levetkőzött egy férfimagazinnak. Ezek a pikáns felvételek még ma is elérhetők az interneten, amiken nemcsak a méretes, fedetlen keblei, de a szentély is jól látszódik.

Bizonyára sokan úgy vélik, hogy Majka megfogta az Isten lábát Dundikával, de ez fordítva is igaz. A házaspár már 2006-os megismerkedésük óta boldog egymás mellett, napokig tartó lagzijuk pedig a 2022-es év egyik legnagyobb celebeseménye volt.

Dundika meztelen képei IDE kattintva nézhetők meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás