promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mihalik Enikő botoxa kiverte a biztosítékot, így fest most a New Yorkban élő modell
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szépségiparban dolgozó hölgyek nem csak úgy maguktól gyönyörűek, tesznek is érte. Mihalik Enikő sem kivétel, de Pataki Áginak volt ehhez néhány keresetlen szava az Adom a napom című esti talk-show-ban.

 

 

 

A VIASAT 3 esti talk-showja, az Adom a napom nagy valószínűség szerint az egyik legszínvonalasabb, legszórakoztatóbb műsor most a hazai csatornák kínálatából, Geszti Péter vendégei estéről estére meglepik valamivel a nézőket. A műsor e heti adásában a modellvilág szereplői kerültek terítékre, a műsorvezető két generáció legmeghatározóbb arcát ültette egymás mellé, a stúdió vendége ezúttal Pataki Ági és Mihalik Enikő volt.

Pataki Ági még a rendszerváltás előtti időkben kezdte a modellkedést, és bár ma már elsősorban inkább filmproducerként ismerjük, modell munkáival idősebb korára sem hagyott fel, természetes szépségét, ragyogó kisugárzását látva pedig könnyen meg is érthetjük ennek okait. Enikő már egy fiatalabb nemzedék képviselője, minden bizonnyal a 2000-es évek legismertebb magyar modellje, ha nem A legismertebb. És még mindig csak 36 éves!

A műsorban természetesen terítékre került a szépség, hiszen modellként nagyon fontos szerepet tölt be az ember életében. A gond csupán az vele, hogy múlandó, legalábbis ami az ember sima bőrét illeti, hiszen ráncok elől hosszútávon senki sem menekülhet. Persze van, aki megpróbálja, az erről szóló fotósorozatok rendszeresen körbejárják a világsajtót, szebb napokat látott sztárok és hírességek igyekeznek úgy tenni, mintha még mindig fiatalok lennének. Sajnos ilyen ez a szakma, sokat ad a külsőségekre.

Pataki Ági nem is próbálkozik ilyesmivel, ő inkább megtanult együtt élni az öregedéssel, ezért kifejezetten ellenzi a botoxot. A műsorhoz készült videóban viszont Enikő egy fotózáson viccesen megjegyezte, hogy a fotózás lehetett volna később is, miután már elment botoxolni (ezt a felvételt lehet megnézni fentebb).

Nem úgy tűnik, mintha Enikő bármi szégyellni valót találna ebben, ahogy mondja, ő sem 12 éves már. Geszti Péter aztán a műsorban épp egy érdekes okfejtésbe kezd a hitelességgel kapcsolatban, miszerint egy modell ráncokkal az arcán is lehet hiteles, ettől Enikő látszólag kicsit zavarba is jön, hiszen pont most készülődött a ráncfeltöltésre. Geszti nyilván nem véletlenül hozta föl a témát.

"Teljesen felesleges!"

- vágja rá rögtön Pataki Ági. Úgyis a jó benyomás a fontos, a harmónia, és ez nem függ a ráncoktól, ráadásul Enikő lénye már önmagában is rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal. Geszti Péter is ráerősít erre, mikor a bőr barázdáit egy jó borhoz hasonlítja. Hogy végül sikerült-e lebeszélni Ágit a szépészeti beavatkozásról? Nem tudjuk még, de azt igen, hogy Enikő legutolsó instagram posztjában, természetes mosolyával is csillogóan gyönyörű:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás