promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kajdi Csaba lenézi a rajongóit, Geszti Péternek élő műsorban kellett helyre raknia a közkedvelt divattervezőt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kajdi Csaba a VIASAT3-on futó Adom a napom című esti talk-showban mesélt az instragam követőivel való viharos kapcsolatáról.

 

Geszti Péter napról napra, izgalmasabbnál izgalmasabb közéleti szereplőket lát vendégül esti talk showjában, az Adom a napom-ban. A tegnapi adásban Kajdi Csaba volt a vendége, akivel sok mindenről beszélgettek, Kajdi gyerekkori balesetéről, amibe majdnem bele is halt, arról hogy mennyit keres egy divattervező, és persze természetesen a közösségi médiában megfigyelhető jelenségek, személyes tapasztalatok is szóba jöttek, hiszen Kajdi majdnem 300 ezer követővel rendelkezik csak Instagrammon, mióta 2019-ben berobbant a Story-gáláról szóló első élő bejelentkezésével.

Amikor elkezdtem az instát akkor sok támadást kaptam, ugye a közösségi médiának az egy óriási előnye, hogy a gumicsizmás Pista bácsi is elmondhatja a véleményét. [...] Abszolút nem számít, hogy te négy nyelven beszélsz, három diplomád van. [káromkodás] - és akkor ez így dől belőle, amihez szíve joga van alapvetően, de egyébként nem vagyunk egy mércén mérhetőek. Ez lehet, hogy elitistának hangzik...

 

Geszti Péter ezen a ponton közbe is vágott, még mielőtt Kajdi nagyon elmerült volna a mentegetőzésben, hiszen a divattervező is érezte, hogy ez a megfogalmazás ebben a formában akkor sem igazán méltányos, ha éppenséggel van benne igazság.

"Rohadtul. Én például nem mernék ilyet mondani."

- szaladt ki Geszti Péter száján. Kajdi utána rendezte a gondolatait, és megint nekifutott, hogy mit is akart ezzel mondani. A közösségi médiás indulásról akart beszélni, amikor még cirókás felütéssel szólította meg a "drága arany követőit", amire rögtön jöttek a tipikus reakciók, hogy mégis "Ki a fene követ téged?", "Mit tettél le az asztalra?", "Ki vagy te?" és társai.

 

Na mondom te leszel a követő, csak kapaszkodjál meg egy pillanatra, és ő is lett aztán a követő. [...] ÉS aztán már eljutottál egy olyan pontra, amikor mára tartalmi részét nézik a annak amit csinálsz, a teljesítményedet nézik, a tudásodat nézik, nem az van, hogy egy majom affektál a social mediában

- fejezte be gondolatmenetét az egyébként valóban furcsa affektálása miatt karakteres, és így a véleményvezérek önjelölt tengeréből könnyedén kitűnő Cyla. Kajdi megnyilvánulása egyébként főleg azután hat érdekesnek, hogy alig egy héttel korábban még ő tette helyre a Kern András körüli parkolási botrányt, mikor azt mondta, ha ismert ember vagy, rád más szemmel néznek az emberek, többet várnak tőled, nem hibázhatsz, és ezt a felelősséget vállalnod kell, ez a hírnévvel jár, tetszik vagy nem tetszik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás