promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A botrányba keveredett Kern András nem várt helyről kapott éles kritikát
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kajdi Csaba is megszólalt a botrányos parkolási ügyben, amit Kern András a maga részéről azért nem vett annyira komolyan.

Pár napja robbant a hír, óriási felháborodást keltett a magyar kommentelőkben, hogy Kern András szabálytalanul parkolt a járdára egy budai pékség előtt, ráadásul nem először járt el ilyen megkérdőjelezhetetlen módon. Később Kern nem gondolta túl a dolgot, egyszerűen azzal magyarázta félrelépését, hogy nincs a közelben lehetősége legálisan megállnia annak, aki éppen nagyon siet. Talán megbocsátható ez a kihágás, hiszen velünk is biztosan előfordult már, hogy leparkoltunk valahol, ahol nem szabadott volna, abban reménykedve, hogy arra a rövid időre talán úgysem zavarunk majd vele senkit. Minden bizonnyal Woody Allen állandó magyar hangja, a magyar színházi deszkák éjszakai ura is így gondolta. Hiszen ő is csak ember.

A történetre most Kajdi Csaba is reagált, akit a Viasat 3 Adom a napom napközbeni streamjében kérdeztek a témáról, és mondhatni nagyon bölcsen fogalmazott.

„Nekem az a véleményem, most így elvonatkoztatva Kern Andrástól, saját példámon, hogy sajnos az van, hogyha te ismertségre teszel szert, akkor tőled a társadalom elvárja a példamutatást. Ez egyrészt jogos, de a másik oldalon te is egy halandó ember vagy. Tehát neked nem lehet gyorshajtani, te nem foghatod meg a telefont, te nem ihatsz az autóban…”

Sajnos ez a hírnév átka, de ezzel nyilván csak azok szembesülnek, akik valóban nagy hírnévre tesznek szert. Az sem mindegy persze, hogy a hírnévhez milyen imidzs társul, a Rammstein botrányhős énekesének nagy valószínűséggel nagyobb dolgokat is elnéztek már a rajongók. Kajdi Csaba szerint az emberek akkor is hajlamosak arra, hogy kifejezetten azt figyeljék, mikor hibázik egy-egy híresség, és ha ez megtörténik, rendre számon is kérik őket a legkisebb dolog miatt is.

"Tőled elvárnak mindent, te nem lehetsz átlagember onnantól kezdve. Ha a Lacika feláll a járdára, akkor azt mondják, hogy „de paraszt vagy, felálltál a járdára!”. Ennyi történik. De ha Kern András, akkor „a Nemzet Színésze, nem engedheti meg magának!"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás