promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Roncstelepen bukkantak rá Elvis elveszett relikviájára, szinte könyörgött azért, hogy elmeséljék a történetét

Roncstelepen bukkantak rá Elvis elveszett relikviájára, szinte könyörgött azért, hogy elmeséljék a történetét

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Már a végítélet óráját várta a romos állapotban lévő Cadillac, ami végül értő kezekbe került.

Lassan fél évszázada már, hogy a Király méltatlan módon, rendkívül fiatalon távozott az élők sorából. Elvis Presley életét azóta számtalan módon feldolgozták már, egyebek között film is készült a történetéből, de még mindig rejteget olyan titkokat a múltja, amiket talán sosem fogunk megfejteni.

A legendás zenész sosem tagadta, hogy imádja a csillogó, figyelemfelkeltő dolgokat, elég csak megnézni a fellépőruháit. Nagybetűs sztárként élt, szeretett nagyban játszani, az ő nevéhez fűződik többek között a világ első élő, műholdon keresztül sugárzott koncertfelvétele is, melyet tucatnyi országból milliárdnyi ember láthatott. Ám a Király a hétköznapokban sem adta alább.

Nagykanállal falta az amerikai álmot, a kanál azonban idő előtt fényét vesztette, kicsorbult, elferdült. Elvis magángépe rozsdásan árválkodva a sivatagban várja a megmentőjét, egyik Cadillacje pedig a zúzda elől menekült meg, miután felfedezték egy roncstelepen.

A videóban a múlt egy darabkájának jobb sorsra érdemes példányát láthatjuk, melyről az egyik kommentelő is elmesélt néhány érdekességet:

„1963-ban Elvis 12 rózsaszín Cadillacet vásárolt a családnak és a barátoknak, a legyártott autók közül a legtöbb különböző modell volt, ez az autó viszont kifejezetten Elvis számára készült, ezért van benne a bárpult és a körbefutó ülés, valamint a különleges tetőkárpit is. Ám mivel hatalmas szíve volt, végül aztán elajándékozta az autót. Talán érdekel titeket az, hogy honnan tudom mindezt...a nagybátyám segített megépíteni ezeket a rózsaszín Cadillaceket”

– árulták el a videó alatt.

Az egykor csodás Cadillac a legnagyobb meglepetésre némi munkálkodás után beindult, és végre rágurulhatott arra az útra, aminek a vége remélhetőleg az lesz, hogy újra régi pompájában tündökölhet majd, emlékeztetve Elvis életére, munkásságára, no meg a fentebb említett nagylelkűségére