promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi kimondta az őszinte véleményét Majkáról, nem köntörfalazott a barna szépség: sokan meglepődtek, hogy ezt gondolja valójában a szabadszájú rapperről

Tóth Andi kimondta az őszinte véleményét Majkáról, nem köntörfalazott a barna szépség: sokan meglepődtek, hogy ezt gondolja valójában a szabadszájú rapperről

Borítókép:  Profimedia/Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A népszerű énekesnő kíméletlenül kimondta, amit gondolt.

Majka mindig gondoskodik arról, hogy a közbeszéd egyik központja legyen, most a Puzsér Róbert – Ábrahám Róbert balhé kapcsán jegyezte meg, hogy érett már a pofon a kritikusnak. Ezzel kapcsolatban Azahriah odaszólt az X-faktor új mentorának, ezzel az üggyel kapcsolatban teljes a káosz.

Tíz évvel azt követően, hogy Tóth Andi megnyerte Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutatóját, az RTL sikersorozatát, az X-faktort, megtapasztalja a műsor másik oldalát is: sokak nagy örömére ő lett a női mentor. Ha valaki, akkor ő tudja, mi kell a verseny megnyeréséhez, ez pedig minden mentoráltjának hasznos tapasztalat lesz.

Andi pedig része a nagy változásnak, ami a műsorban zajlik, az eddig négy mentorból három ugyanis teljesen új lesz: Puskás-Dallos Peti, ByeAlex több évad után, Herceg Erika pedig egy évad után távoztak a műsorból, Tóth Andi mellett pedig Majka és Valkusz Milán érkeztek, egyedül Gáspár Laci az, aki a korábbiak közül maradt.

Tóth Andi nagyon várja már az új kihívást és meg is kérdezték erről az RTL Reggeli című műsorában, valamint a jövőbeli mentortársairól: Andi pedig tőle megszokott módon nem is köntörfalazott, elmondta a véleményét mentortársairól, Valkusz Milán kapcsán például érdekes dologra hívta fel az emberek figyelmét:

„Azt tudom mondani, hogy első látásra komolytalan, de egy aranylelkű srácról van szó. Úgy gondolom, és azt látom rajta, hogy annyira akarja ezt, hogy jó lesz benne, szívvel-lélekkel fogja csinálni. Azt akarja, hogy a legjobbat nyújtsa a mentoráltjainak”

Andi elmondta, hogy Majkát és Gáspár Lacit futólag ismeri, utóbbiról elmondta, hogy úgy gondolja, vele lesz talán egy kicsit nehezebb összeszokni, de róla is megjegyezte, hogy egy poéngyár. Ezután az ózdi rapper volt soron, akivel kapcsolatban elmondta, hogy mire számít a közös munka során:

„Majkával tudok azonosulni a leginkább, van egy ilyen humor része, de ő is azon van, hogy jól végezze a munkáját”

Egyelőre még nincs pontos bejelentés arról, hogy mikor kezdődik a 12. évad, csak annyit tudunk, hogy 2024 őszén veszi kezdetét. Annyi biztos, hogy egy teljesen új élmény lesz mindenki számára, új karakterekkel és remélhetőleg minél több tehetséggel.

Ha pedig Tóth Andi legújabb főzőműsoráról szeretnél videót nézni, kattints ide: