promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Gyűlnek a keselyűk Puzsér Róbert felett, korábbi áldozatai összeálltak, újabb sztár vette védelmébe Ábrahám Róbertet

Gyűlnek a keselyűk Puzsér Róbert felett, korábbi áldozatai összeálltak, újabb sztár vette védelmébe Ábrahám Róbertet

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Úgy tűnik most minden sérelmet visszaad a celebvilág a felképelt publicistának.

Egészen váratlan hír érkezett a napokban: Puzsér Róbert a Pesti Srácok újságíróját, Ábrahám Róbertet kóstolta be újfent, egy erősen szarkasztikus hangvételű, pikírt poszttal. Volt a posztban vallási hovatartozásra utaló rész, etnikai kérdések és szexuális irányultság is szóba került és a régi huzavona új szakaszba lépett. A két publicista egymásnak esett, pontosabban Ábrahám Róbert lekevert egyet a Csillag Születikből ismertté vált Puzsérnak. Ábrahám Róbertet rabosították, kihallgatták, kiengedték, Puzsér pedig egy újabb iróniával tűzdelt posztban, saját stílusában mesélte el a történteket. Ezután pedig még egy posztot tett közzé, amire Ábrahám Róbert derekasan válaszolgat is. Ezek a tények.

Azonban a történtek egészen érdekes lavinát indítottak el: azok a celebek, akik korábban Puzsér Róbert céltáblái voltak, elkezdtek kiállni és elmondani a véleményüket a történtekről. Az senkit sem lepett meg, hogy Dopeman kapva kapott az alkalmon és megosztotta egy korábbi videóját egy velős mondattal, amelyből egyértelműen kiderül: örül annak a pofonnak, amit lekevertek Róbertnek.

Most azonban egy másik ismert véleményvezér is előállt és nem titkolja véleményét a történtekkel kapcsolatban: szerinte régen kijárt már ez a "lángos" Puzsérnak és az is vitathatatlan, hogy az utolsó mondatában azt is egyértelműsíti, hogy nem bánná, ha ezt az állast még jó pár másik követné.

A bejegyzést Majka tette közzé, alatta pedig egészen elképesztő kommentek érkeztek: a rapper finoman uszító bejegyzésére rengetegen elismerően csettintettek, arra várva, hogy mikor fog "kinyitni az a bizony büfé".

A belpesti értelmiséginek titulált Puzsér Róbert és a többi megmondóember vitája még biztosan nem ért véget, főleg hogy úgy tűnik, egyik tábor sem tanult az esetből. Az sem lenne meglepő, ha a kritikus által korábban pellengérre állított sztárok hasonló véleménnyel állnának elő, így ez az ügy még jó ideig nem fog csillapodni.

Majka bejegyzése, melyet a pofonos botrány margójára szánt, ide kattintva tekinthető meg: