promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Majka az álomotthonáról mutatott egy csodálatos fotót, most megnézhetitek ti is

Majka az álomotthonáról mutatott egy csodálatos fotót, most megnézhetitek ti is

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Ettől azonnal felfrissülsz.

Eljött a nyár, és a rajongók sűrűn lesik ilyenkor a különböző közösségi média oldalakat, hogy megnézhessék, vajon kedvenceik hol töltik a szabadidejüket, azokat a felhőtlen nyári pillanatokat, amelyre egész évben vártak. Nos, rengeteg fotó kerül fel az önfeledt nyaralás pillanatairól, nagyon sokan külföldön töltik el az időszakot. Az Európa-bajnokság kapcsán nagyon sokan beszéltek Szoboszlai Dominikról, és a nagy torna után ő is elment nyaralni, és meg is mutatta, hogy kedvesével hol töltötték a nyár legjobb pillanatait.

Természetesen a kép alá záporoztak a kommentek, és bizony akadtak a hozzászólások között meglehetősen érdekesek is, ezeket IDE kattintva tudjátok meglesni.

A Balaton az a hely, amely nagyon sokszor visszatér a celebeknél és a sztároknál is, legutóbb például Mikes Anna és Krausz Gábor jelentkezett be a magyar tenger partjáról, tették ezt külön-külön is, illetve együtt is.

Az Instagram tehát nagyon pörög ebben az időszakban, sokan pedig akár új helyeket is találhatnak maguknak a hírességek nyaralós fotói után, olyan desztinációkat, amelyeket nem is ismertek, de lehet, hogy hövőre így már tudják is, hogy hova fognak utazni.

Majka most éppen egy olyan fotót posztolt ki az Instagram-oldalára, ahol az otthonából jelentkezik be, és egy olyan kis részletét láthatjuk a házának, amelyet csak kevésszer láthattunk eddig.

Majka azt írta a kép alá:

"Azééé jobb így hogy van medence itthon"

Ím a fotó:

Itt még több felvételt láthattok Majka otthonáról: