promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Újra a TV2-n Majka és Pápai Joci, visszatértek a képernyőre a Zsákbamacska régi műsorvezetői

Újra a TV2-n Majka és Pápai Joci, visszatértek a képernyőre a Zsákbamacska régi műsorvezetői

Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Visszatért a TV2 képernyőjére Majka és Pápai Joci.

Hatalmasat bukott a Zsákbamacska második évadja a TV2-n. A csatorna a tavalyi nagy siker miatt döntött úgy, hogy új adásokat forgat a szórakoztató vetélkedőhöz, azonban Majka és Pápai Joci közben átszerződött az RTL-hez, így a TV2-nek új műsorvezetőket kellett keresnie. Végül két párost találtak a produkció élére: Marics Peti és Pető Brúnó, illetve Szente Vajk és T. Danny vezetésével tért vissza a Zsákbamacska, de gyakorlatilag az első adások után teljesen bedőlt a nézettsége.

Így aztán a csatorna nem sokkal utána késő estére száműzte a formátumot, és berakták az eredeti sávjába a Szerencsekerék újabb évadját, ami csupán egyetlen hétig tartott; Kasza Tibiékből a második héttől ismétléseket láthatunk, a TV2 a legelső évadot kezdte el újrázni az ország legpörgősebb showjából.

Azonban a TV2 most teljesen átáll a nyári időszakra, hiszen előző pénteken véget ért a megbukott Zsákbamacska 2. évadja, és látva a katasztrofális számokat, nem valószínű, hogy újabb adásokkal vissza fog még térni - hacsak nem keresnek megint új műsorvezetőket. A nézők ennek ellenére mégsem maradnak Zsákbamacska nélkül, már hétfőn ismétléseket tűztek műsorra; akárcsak a Szerencsekerék esetében, itt is a legelejétől kezdték el újravetíteni a műsort.

Ez azt jelenti, hogy bár már mindketten az RTL-hez tartoznak, Majka és Pápai Joci újra a TV2 képernyőjén lesznek láthatók a következő hetekben.

Hogy milyen nézettséggel fognak menni az ismétlések, azt nehéz lenne megjósolni, de nem kizárt, hogy még így is sokkal jobban fognak teljesíteni, mint a második évad adásai az új műsorvezetőpárosokkal, mert a visszajelzések azt mutatták, hogy a nézők nagyon szerették, ahogy Majka és Pápai Joci vezette a vetélkedőt.