promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb RTL-es sztárműsorvezetőt szemelt ki magának a TV2, még egy húzónév pártol át a konkurens csatornához?
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL újra elveszít egy sztárműsorvezetőt?

Az emberek már követni sem tudják, úgy igazolnak át a TV2 műsorvezetői az RTL-hez, de mi lenne, ha ez fordítva is így lenne? Ha mondjuk a TV2 mondaná azt, hogy az RTL elvett tőlünk néhány sztárműsorvezetőt, ezért mi is átcsábítunk néhányat. Ki jöhetne szóba? Stohl Andrással, Ördög Nórával, Szabó Zsófival és Lékai-Kiss Ramónával már megcsinálták, most következhetne mondjuk Istenes Bence, akinek édesapja már hosszú évek óta a Mokka műsorvezetője, vagy Nádai Anikó, aki a Való Világ óta az RTL-nél van.

Most azonban Liluval kapcsolatban merült fel, hogy mégis mennyi az annyi, amiért igent mondana a TV2-nek. A Cápák között műsorvezetője is már több, mint két évtizede az RTL-nél dolgozik: a Való Világban kezdte, majd jött többek között a Rettegés foka, Az Ország Tesztje, a Dominónap, majd a Reggeli.

Lilu nem titkolja, hogy már megkeresték őt a TV2-től; a Szavakon túl című műsorban beszélt arról, hogy egyszerűen nem tudja megérteni azokat a kollégáit, akik csak a nagyobb fizetés reményében igazolnak át a konkurens csatornához. Természetesen azokat nem akarja kritizálni, akik régóta a TV2-nél vannak, Tillát például teljes mértékben meg tudja érteni, hogy ott kezdett.

„A Tilla nem akkor igazolt át. De most, vagy tavaly, vagy három éve én kaptam volna egy sokszoros pénzt, mert kellettem volna, és azt gondolták volna, hogy megyek, úgy, hogy nekem mindenem megvan, csak még többet akarok. Ez nekem nem fér bele az értékrendembe”

- mondta Lilu, aki hozzátette, hogy ha a TV2 odamenne hozzá, és ajánlanának neki 50 milliárd forintot, akkor sem mondana nekik igent.

Ő ugyanis büszke az RTL-re, ahol pontosan tudják, hogy nem elcsábítható. Úgy érzi, a TV2-nél teljesen etikátlan tévézés és híradózás folyik, emellett mostanra eljutott oda, hogy az elégnél nem kell még több.

„Ha nekem meg a családomnak van egy jó életünk, akkor azért, hogy legyen egy még drágább órám vagy négy olyan karkötőm, ami megér egy lakást, nem kell”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás