promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas bejelentés az RTL-től, visszatér a magyarok kedvenc sorozata, rengetegen várták már ezt a pillanatot
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kultikus sorozat nálunk is óriási rajongótáborral bír, akik most végre jó híreket kaptak!

A hazai kereskedelmi televíziózással csaknem egykorú a magyarok egyik kedvenc sorozata, a Cobra 11, amely a legnézettebb műsorszámok közé tartozott az RTL-en. Habár a széria a 2021-es, 26. évaddal a végéhez ért, három egészestés filmmel a lehető legteljesebben zárták le a történetet.

Az utolsó szezont ugyan már korábban leadták Magyaroszágon, ám a Coolon valószínűleg kevesebbekhez jutott el, mint idén nyáron, amikor végre az RTL is műsorára tűzi Semir Gerkhan kalandjait.

Autós üldözésekből és hatalmas borulásokból persze ezúttal sem lesz hiány, az egy négyzetméterre jutó szétrepülő alkatrészek pedig garantáltan az utolsó szezonban érik el a maximumot, de szavak helyett inkább megmutatjuk az évad előzetesét, utána pedig beszéljünk végre a konkrétumokról!

Merthogy a Sorozatwiki egészen pontos információkról számolt be, így már biztosan tudni, hogy a Cobra 11 26. évada június 30-án, vasárnap 18:55-ös kezdéssel rajtol a csatornán. Azaz már csak másfél hét és újra felhangzik a szlogen: „körzetük az autópálya, tempójuk halálos”.

A döntés egyébként annyira nem meglepő, lévén a nyári műsorrend az RTL-en is változásokat hozott, egy sor saját gyártású műsor az ilyenkor szokásos szünetre vonult. Ám ez mindössze néhány hetet jelent, utána visszatérnek azok az adások, melyek az elmúlt hónapokban garantálták a magas nézettséget.

Addig is ismétlésekkel igyekeznek fenntartani az érdeklődést, és olyan jól bevált formulákat is elővettek, mint a Cobra 11, ami valószínűleg felkavarja majd a nyári állóvizet. Egyben az is érződik a csatornánál, hogy a nyári uborkaszezon alatt is szeretnének dominálni a piacon. Már csak az a kérdés, hogy a konkurensek mivel válaszolnak az RTL lépéseire. Nem lesz könnyű dolguk, hiszen a Cobra 11 az egyik legerősebb sorozat lesz a tévében a nyári időszakot elnézve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás