promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali változás jön az RTL showműsoránál, holnaptól már mást láthatunk helyette

Azonnali változás jön az RTL showműsoránál, holnaptól már mást láthatunk helyette

Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Egyelőre senki nem tudja, mi történt, mindenesetre holnaptól már életbe is lép a változás.

A nyári hónapokban előfordul, hogy egy csatorna műsorrendje teljesen felborul, ekkor szoktak nyári szünetre vonulni a legnépszerűbb saját gyártású műsorok, helyette pedig jönnek az ismétlések. Most azonban nem erről van szó, egészen más történt.

A Való Világ több évtizedes formátum az RTL csoportnál, celebek sora nőtte ki magát a kamerákkal telerakott luxusvilla mindennapjaiból, elég csak megemlítenünk Majkát, aki azóta már országos hírnévre tett szert.

Manapság azonban már teljesen más módszerekkel igyekeznek népszerűsíteni az ilyen és ehhez hasonló műsorokat, lévén alaposan megváltoztak a tartalomfogyasztási szokások az elmúlt évek során. Habár napjainkban is sokan kíváncsiak a botrányos szereplőkre, ma már sokkal több hasonlót lehet látni a közösségi oldalakon, gyakorlatilag bárki a saját szobájából is csinálhat saját „villát”, igaz a milliós nyereményre nem pályázhat.

Ezért is lehet, hogy az RTL+-on már élő stream formájában lehet követni a Való Világ május 5-én elrajtolt 12. évadát, méghozzá 24 órában. A napi összefoglaló is a platformra kerül fel, ám ezt később a tévében is láthatják a nézők, méghozzá 2 órával később.

Eddig a Coolon 20 órától kezdődött az összefoglaló, péntektől azonban két órát csúsztatnak rajta, azaz 22 órától kerül műsorba a Megyeri Csilla és Puskás Peti vezetésével képernyőre kerülő valóságshow. A legtöbben most csak találgatnak, hogy ennek a nézettség az oka, vagy valami más, ám minden bizonnyal a focihoz van köze.

És hogy hogy jön a labdarúgás a Való Világhoz? Hát úgy, hogy az Európa-bajnokság a holnapi nappal rajtol el, és jelentős nézőközönséget szív el a többi csatornától – főleg úgy, hogy Magyarország is szerepel a tornán -, a felvezető és a meccsek pedig épp belelógnak a VV eddigi műsorsávjába.