promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szekunder szégyent okoznak a nézőknek a ValóVilág botrányos szereplői, de ki a legirritálóbb közülük? Szavazz, te melyik villalakót utálod a legjobban
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most eldöntheted, melyik ValóVilágos drámakirálynő vagy drámakirály idegesít a legjobban.

Ahogyan megszokhatták már a nézők, minden napra jut valami dráma az ország leghíresebb luxusbörtönében. Előző héten például megtartották a ValóVilág 12 első kiválasztását, ahol a villalakók végül VV Dorkára adták le a legtöbb szavazatot. A lány, aki a közelmúltban zokogások közepette akarta feladni a játékot elkeseredve, de nem túl meglepődött arccal fogadta az élénkzöld kendőt, amelyet a hétvégi párbajig kötelezően éjjel-nappal viselnie kell majd.

Mindezek után VV Dorka nemrégiben megnevezte azt a riválisát, akivel szívesen feszülne össze majd a párbajon. VV Noémire esett a választása, így hamarosan egyikük végleg távozik a luxusbörtönből. Döntését pedig azzal indokolta a nagyvilágnak, hogy szerinte a választottja aljas és gonosz.

Ennek apropójából ebben a cikkünkben összegyűjtöttük a villa állandó drámakirálynőit és királyait, akik folyamatosan felrobbantják kirívó viselkedésükkel az internet népét, és szekunder szégyent okoznak a nézőknek. Most pár sorban olvashattok is róluk, majd eldönthetitek, hogy közülük ki a legrosszabb, s kivel nem tudtok egyáltalán azonosulni vagy éppen fordítva. Így tehát a játék során igennel és nemmel is leadhatjátok voksotokat.

Szavazzatok a ValóVilág legbotrányosabb szereplőire!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás