promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Sírva menekülne a villából a ValóVilág versenyzője, a műsor szerkesztőit is meglepte VV Dorka hisztije

Sírva menekülne a villából a ValóVilág versenyzője, a műsor szerkesztőit is meglepte VV Dorka hisztije

Borítókép:  RTL+/ValóVilág
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Másfél hete költöztek be ValóVilág villájába a versenyzők, máris akadt egy játékos, aki feladná a versenyt.

A ValóVilág 12 évadában sem ülnek a babérjaikon a lakók, 1,5 hete vannak bent, de már most tetőfokára hágott a feszültség a villa falai között. A nézők figyelmét tegnap az vonzotta leginkább képernyőre, hogy VV Reni és VV Geri megadta a nézőknek a ValóVilág 12. szériájának első intim jelenetét. Így rengetegen voltak kíváncsiak a következő drámára, ami kisvártatva meg is érkezett.

VV Dorka annyira kiborult, hogy a játék feladását fontolgatja. 

Könnyeivel küszködve rohant a riportszobába, hogy közölje a szerkesztőkkel: nem szeretné tovább folytatni a versenyt. Amennyiben érdekel a videó, erre a szövegre kattintva megtekintheted.

„Felszeretném adni a játékot, mert nagyon gonoszak velem, és olyanokat állítanak, hogy manipulálok valakit, amikor csak az érzéseimet mondtam el. És rosszul esik, hogy a Valen egyszer nagyon közeledik, és utána meg elvonul a többiekkel, és elutasító. Úgy érzem, hogy az érzéseim ezt már nem bírják tovább” 

Miután a fiatal lány kijött a riportszobából, azonnal egy új fiú karjaiba rohant, aki nem más volt, mint: VV Kikidi. Ez azért is volt érdekes, hiszen a feladást fontolgató játékos nemrégiben még VV Valennel szűrte össze a levet.

VV Valen és VV Dorka eddig egész jól kijöttek egymással


VV Kikidi lehet éppen ennek apropójából volt eleinte elutasítóbb a síró lakótársával, de végül beadta a derekát és maga mellé engedte. Kisvártatva ugyan, de gálánsan felajánlotta a bánatos lánynak, hogy hoz neki egy pohár meleg tejet, ha az jobb kedve derítené. 

Érzelmek VS. pénz?

VV Dorkának nem sok ideje maradt a döntéshozatalra, ugyanis a műsor szerkesztői 24 órát adtak neki. A kiborult villalakónak most 1 napja van átgondolni, hogy tényleg feladja-e a játékot, és lemondva a nyereményről úgy dönt, hogy hazamegy. Kár lenne, hiszen az életre szóló élmény mellett, a főnyeremény sem mindennapi. A legjobb villalakó ugyanis több évi bérét zsebelheti be a játék végén.