promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anyaszült meztelenül pózolt a tengerparton a ValóVilág sztárja, minden kilátszott
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ollári Robi annyira nem szégyenlős, hogy ruha nélküli fotót posztolt magáról. 

A ValóVilág jubileumi adásában tűnt fel Ollári Róbert, akinek egészen a fináléig sikerült menetelnie, ám végül második lett, nem sikerült bezsebelnie a hatalmas nyermeményt. Az évadban a harmadik helyen VV Merci szerepelt, az első helyezett pedig VV Vivi lett, aki a műsor történetében a második női győztes. A főnyereményből pedig egyből egy plasztikai műtétre fizetett be és megcsináltatta a melleit. 

VV Robi azonban nem tűnt el, a közösségi médiában igencsak aktív és a Konyhafőnök VIP 2021-es műsorában is szerepelt, ahol megmutathatta a főzőtudását. Időnként merész fotókat is megoszt magáról, így tett nemrég is. A fiatal ugyanis Görögországba látogatott el és egy különleges fotót osztott meg magáról a tengerpartról, de nem úgy, ahogy gondolnánk. Robi ugyanis megvált minden egyes ruhájától, még fürdőnadrág sem volt rajta és úgy készített fotót magáról. 

Triton születése

- írta a meglepő fotóihoz az egykori valóságshowhős.

Ám VV Vivi sem riad meg a szexi fotóktól: korábban már megmutatta magát egy-egy szexi fehérneműben. Ám ebből baja is lett, ugyanis ellopták az egyik dögösebb fotóját, amelyen kevés ruhábán szerepel és erotikus hirdetéshez használták. Rögtön jelezte, hogy semmi köze az egészhez, csak visszaéltek a netre feltöltött képével. VV Virágra pedig szinte rá sem lehet ismerni. Teljesen ki van simulva az arca, mintha csak tovább fiatalodott volna, de az egykori játékos az ajkait is feltöltette. A fiatal lány a ValóVilág műsorában összejött VV Danival, akivel megannyi izgalmat okoztak a nézőknek. Sokszor összevesztek, kibékültek és a szerelmes jelentekből sem volt hiány.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás