promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: VV Vivi meglepődött, hogy még a székrekedését is kibeszélték az emberek
Borítókép:  RTL offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Robi pedig nem akarja veszni hagyni a főzőtudását, jelentkezne A Konyhafőnökbe.

Hétvégén véget ért a Való Világ 10, és sokan vitatkoznak arról, hogy szüksége van-e erre az embereknek a jelenkorban, de amíg a csatorna azt látja, hogy sokan követik a műsort, és rengetegen szavaznak, számukra a válasz igen lesz. Az biztos, hogy ha egyszer berobog a Való Világ 11, akkor valami vérpezsdítést meg kell lépniük.

A legtöbb beszédtémát természetesen VV Virág állandó szexelése adta, és sokan vallották azt, hogy a 19 éves lány és VV Dani gyakorlatilag pornóvillát csinált a műsorból. Az biztos, hogy sosem volt ennyi hancúrozás a VV történetében, mint most. Hugh Hefner büszke lenne.

Az utolsó héten az RTL felgyorsította az eseményeket, és futószalagon jöttek a kiválasztások, kihívások, kiesések, míg végül csak VV Merci, VV Robi, és VV Vivi maradtak a villában.

Merci könnyen elvérzett, míg végül VV Vivi egy elég szoros küzdelemben tudta megnyerni a finálét, ezzel bezsebelve a 36 millió forintos főnyereményt.

A villalakóknak elég nehéz visszaszokni az életbe, és a Blikk ki is faggatta őket, hogy hova tovább.

VV Robi szeretné megcsillogtatni a főzőtudását, és szerepelne A Konyhafőnökben. Erre valószínűleg meg is fogja kapni a lehetőséget az RTL-től a VIP szériában, mert mégis csak a VV10 ezüstérmeséről beszélünk.

VV Merci nagyon félt az édesapja haragjától, mivel a kamerák előtt szexelt, de végül a lány nem kapott nagy dorgálást. Merci elfogadta, hogy nem fogja tudni elnyerni VV Moh szívét, azonban mindenképpen barátok maradnak majd.

A győztes Vivi úgy érzi, hogy igazi barátság alakult ki köztük VV Robival és VV Bálintta a villa falain belül, szóval mindenképpen tartani fogják a kapcsolatot. A martfűi lányt az lepte meg nagyon, hogy még a székrekedéséről is beszéltek az emberek.

„A legnagyobb megdöbbenés az volt, amikor megtudtam, hogy mennyire fel lett nagyítva, hogy székrekedésem volt jó sokáig”

– mondta nevetve a lapnak 10. széria győztese.

Hát, ha megnézi majd mennyi cikk gyűlt róla össze, akkor nem csak a székrekedésére fogja felhúzni a szemöldökét. Voltak itt szaftosabb témák is, amit kibeszéltek az emberek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás