promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnal leállította az élő adást az RTL és elérhetetlenné vált a műsor, példa nélküli volt a csatorna lépése
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennyire kellemetlen pillanat nem történt még a magyar televíziózás történetében.

Aligha akad olyan felnőtt ember Magyarországon, aki ne emlékezne az RTL ikonikus műsorára, ahol a lét volt a tét. Az első adás felfoghatatlanul régen, 2002-ben került a tévébe, azóta pedig elég sok további évadot élt meg. A műsorban mindig voltak fennakadások, volt akit ki kellett zárni, volt, aki kóráhzba került az egészslgi állapota miatt, azonban a negyedik széria egy egészen különleges baki miatt lett országszerte ismert.

Ebben az évadban szerepelt VV Gigi, aki testvérével, Bécivel költözött be. Ő volt a villa ügyeletes jócsaja és ehhez mérten össze is jött a villa ügyeletes jópasijával, Jerzyvel, aki egészen a második helyig menetelt abban a szériában.

Ebben az évadban Tűnt fel Baukó Éva és Alekosz is, de Nádai Anikó is, szóval celebcsinálás szempontjából ez mindenképpen egy termékeny széria volt. Mivel a való Világ készítői mindig is szívükön viselték a villa szerelmespárjainak a sorsát, így a bezártság okozta stressz csökkentésére, illetve hogy a két fiatal jobban egymásra tudjon hangolódni, randira küldték őket.

A randevú remekül sikerült, csodálatos vágóképeket láthattak a nézők. Ebben az évadban még szokás volt, hogy élőben nyomon lehet követni a villában történteket, egy internetes felületen keresztül, de ez a kültéri randevúkra nem volt igaz,

Valószínűleg erről feledkezhetett meg Gigi, ugyanis amikor visszatért a villába és a többiek információra éhesen letámadták, nagyon őszintén elmesélte, hogy pontosan hogyan is zajlott a tévében bemutatott álomrandi. Elmondta (de tényleg a legnagyobb ártatlansággal és ez tette olyan komikussá a jelenetet), hogy a randi szuper volt, csak hát a körülmények: nagyon habzott a jakuzzi, többször kellett felvenni a vágóképeket és nem volt világos, hogy pontosan mit kellene csinálniuk a kedvesével.

Az adásszerkesztők nagyjából ennél a pontnál kaptak észbe, ugyanis az élő közvetítés megszűnt, helyette egy hibaüzenet fogadta a nézőket, miszerint adássszünet van és dolgoznak ennek elhárításán.

Nagyjából ezután az évad után a 0-24-es online követés lehetősége megszűnt és a nézők már csak a televízióba összevágott napi összefoglalót láthatták.

A kérdéses jelenetet itt nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás