promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nem szégyelled magad?” - élő adásban teremtették le Alekoszt, a TV2 műsorvezetőit felháborították a botrányceleb szavai
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Mokka műsorvezetőit nagyon kiakasztották Alekosz szavai.

Hétvégén indul az Ázsia Expressz - Fedezzük fel Amerikát! a TV2-n, aminek első adásait szombaton és vasárnap este, a Sztárban sztár leszek! első élő show-i előtt láthatjuk, majd minden hétköznap 19:55-től, a Tények Plusz után lesz képernyőn.

Az idei évadban többek között Nagy Alekosz és párja, Varsányi Réka szerepel, akik igen különleges kapcsolatban állnak egymással. Bár nem titkolják, hogy intim viszonyuk is van a másikkal, elsősorban ez egy sziklaszilárd barátság közöttük, amit még a kihívásokkal teli Ázsia Expressz sem tudott tönkretenni.

Alekosz nagyon örül annak, hogy Rékát vihette magával erre a kalandra, hiszen ahelyett, hogy megromlott volna a műsor miatt a viszonyuk, csak még erősebbé tette a köztük lévő köteléket. Réka is boldog volt, mikor megtudta, hogy Alekosszal tarthat Amerikába, ugyanis - ahogy a Mokka péntek reggeli adásában fogalmazott - borzasztó féltékenység és aggodalom gyötörte volna abban az egy hónapban, amíg a tévés celeb külföldön tartózkodik.

Alekoszról köztudott, hogy már második éve professzionálisan csinálja a testépítést, és maximálisan odafigyelt arra, hogy az Ázsia Expressz-ben se tegye ki magát olyan fizikai megpróbáltatásoknak, amivel árthat bizonyos izomcsoportoknak. Ennek érdekében Rékának adta a cipelnivalók nehezét.

„Nekem is voltak ilyen gondolatok a fejemben, hogy majd segít, meg ha túl nehéz lesz a táska, akkor át tudok majd pakolni az övébe, de hamar rá kellett jönnöm, hogy ez csak egy tündérmese”

- mondta Réka, mire Alekosz férfiasan bevallotta, hogy párja több terhet cipelt, mint ő.

„Dehát most mondtad, hogy professzionális testépítő vagy. Hadd kérdezzek már egy keményet: nem szégyelled magad?”

- fakadt ki Istenes László, a Mokka műsorvezetője, de Orosz Barbara is egyetértően helyeselt mellette.

Ennek ellenére a műsorvezetők számára is tisztán látható volt, hogy Alekosz és Réka összetartozik, megfelelő társat találtak egymásban, és milyen jó, hogy a kapcsolatuk nem ment rá a műsorra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás