promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz most berobbantja a képernyőt, szerelemszakértőnek szerződtették ebben a műsorban
Borítókép:  Youtube - Frizbi TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alekosz ismét a képernyőn borzolja majd az idegeket, nem hiszitek el melyik nagy csatorna szerződtette le.

Alekosz nevét egy egész ország ismerte meg az RTL-en futó Való Világ szériából. Kevés nála megosztóbb személyiség volt a televízió képernyőjén, még a Kőgazdag fiatalokon sem háborog annyi ember, mint akit ő már magára haragított. De az is tagadhatatlan, hogy rendelkezik egy stabil rajongóbázissal és valamilyen furcsa oknál fogva sikerült neki az, ami a legtöbb reality sztárnak nem: a felszínen tudott maradni és így vagy úgy, de még mindig feltűnik a médiában.

Annak fényében ez nem meglepő, hogy többször nyilatkozott arról, hogy neki a televíziózás az élete, ebben képzeli el magát és a jövőjét és minden lépését tudatos szakma és karrierépítésként állítja be.

Most örülhet a szíve, ugyanis minden eddiginél testhezállóbb felkérést kapott: a Super TV2-n futó Power of Love című társkereső műsorban fog szerepelni. Szorcsik Viki oldalán segíti majd a szerelemre vágyó fiatalokat. Önmagát a nők nagy ismerőjének és szerelemdoktornak apposztrofálta, és ahogyan a televíziózást, úgy az ellenkező nemet is igyekezett kiismerni a 45 éve alatt.

Jó pap is holtig tanul, amire szüksége is van, ugyanis utolsó barátnője elmondása szerint többször megcsalta és végül szakítás lett a dolog vége, rajta valószínűleg nem működött Alekosz sármja és a 45 évnyi tudás sem hatotta meg a hölgyet.

Azonban valóság show-k terén vitathatatlan a tapasztalata, így valószínűleg érdekes színfoltot visz majd az eddig nem túl nagy nézettséggel rendelkező műsorban. Biztosan lesznek olyanok, akik az ő sajátos stílusa és meglátásai miatt kapcsolnak majd oda a csatornára, hiszen mint fentebb írtuk: sokan szeretik őt és egyedi világlátását.

Aki szeretné látni az első szereplését, az kapcsoljon a Super TV2-re, 19 órakor a hétfői napon. Lehet készülni a remek fricskákra és az egész estés szórakozásra, Alekosz biztosan felrázza majd a fiatalok libidóját, szóval az eddiginél is nagyobb cselszövések és szenvedély várható majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás