promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz azt követeli az RTL Klubtól, hogy ismételje meg azokat a műsorokat, melyekben szerepelt
Borítókép:  Life TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva után az RTL Klubnak is üzent Nagy Alekosz. A Való Világ negyedik szériájának győztese azt kéri, hogy újra szerepeltesse őt a csatorna. 

Múlt héten szinte mindenhol a ValóVilág 4. szériájának két szereplőjének, Baukó Évának és Nagy Alekosznak a botrányáról lehetett olvasni. Az egykori villalakók kapcsolata mindig is hullámzó volt. Az évek során már számtalanszor összevesztek és kibékültek, azonban még soha korábban nem mélyült el úgy a szakadék a két celeb között, mint az elmúlt időszakban. A hatalmas vitát az váltotta ki, hogy Baukó Éva kölcsön adott 150 ezer forintot Alekosznak, aki nem adta vissza neki a kölcsönt, és nem is vette fel egykori barátjának a telefont. 

A celebek annyira összebalhéztak ezen, hogy bíróságra vitték az ügyet. 

Alekosz a legutóbb azzal vádolta meg Évát, hogy az MTVA egyik műsorvezetőjével, - aki nem mellesleg egy családos férfi, volt szexuális kapcsolata. 

Később Alekosz azonban meglepő módon elállt a pertől, és azt is elárulta, hogy szerelmes volt korábban Évába. 

Úgy tűnik tehát, hogy ismét szent a béke a celebek között. Alekosz azonban nem bírta ki, hogy ne szóljon be újra valakinek.

Ezúttal az RTL Klub volt az áldozat

Az egykori villalakó a közöségi oldalán kérte a csatornát, hogy játszák újra a számára győzelmet hozó ValóVilág negyedik szériáját. November 20-án indítsák el a műsort, onnantól kezdve pedig mindennap sugározzák azt. Alekosz emellett újra szeretne műsorvezetőként dolgozni a tv-nél. 

"Alekosszal, nem igen lehet mellényúlni. Mondhatni minden televíziós csatorna vesztes, amelyik a képernyőjére, nem emel."

 

- írta Alekosz a poszt alá

 Hogy megfogadja-e a tanácsokat az RTL Klub később kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás