promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan fordulat! Alekosz őszinte vallomást tett: „szerelmes voltam Baukó Évába"
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alekosz úgy döntött, eláll az Évával folytatott pertől, ráadásul egy meglepően őszinte vallomást is tett.

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy az egykori villalakók, Baukó Éva és Nagy Alekosz a tárgyalóteremben estek egymásnak. Alekosz rágalmazással és becsületsértéssel vádolta Évát, a két botrányhős pedig természetesen nemcsak a bíróságon, hanem a közösségi média berkein belül is egymásnak ugrott.

Az online szájkarate hevében Alekosz még egymeg is fenyegette celebtársát azzal, hogy hamarosan nyilvánosságra hozza annak a családos műsorvezetőnek a nevét, akivel Évának szexuális kapcsolata volt.

Idő közben sok minden kiderült az ügy kapcsán, többek között az is, hogy az Alekosz által emlegetett, volt MTVA-s műsorvezetőnek az akkori párja kérte fel Évát az úriember lebuktatására – legalábbis állítólag.

„Egy celeb hölgy, egy médiából ismert, volt RTL-es celeb hölgy volt ennek az MTVA-s műsorvezetőnek az akkori párja. Ez az RTL Klubos celebhölgy megkért engem, hogy buktassam le az ő párját, az MTVA-s műsorvezetőt, hiszen már több helyről hallotta, hogy félremegy a csávó és megcsalja. Én ezt nem szerettem volna akkor sem nyilvánosságra hozni, most sem fogom nyilvánosságra hozni a nevét személyiségi jogok védelme miatt, de hogy ha Alekosz ezt megteszi, akkor az már az ő felelőssége” 

– fogalmazott Éva, aki tagadja, hogy bármi köze is lett volna a férfihoz.

Hogy ki is volt a rejtélyes műsorvezető, az végül nem derült ki, Alekosz ugyanis az utolsó pillanatban úgy döntött, hogy Évával való, évtizedes barátságukra tekintettel mégsem hozza nyilvánosságra a nevét.

A Való Világ 4. évadának győztese ráadásul egy megható vallomást is tett:

„Azt is tudom, hogy nem mi vagyunk az ellenségek. Nem teszem ki őt ennek. Valaha szerelmes voltam belé, azután pedig barátok lettünk. A legjobb barátok. Nem tudom elfelejteni ezt, őtsem.”

– írja Facebookon a valóságshow hős, aki úgy határozott, hogy a bírósági pertől is eláll. 

„Baukó Éva álláspontjától teljesen függetlenül, arra a következtetésre jutottam, bármekkora csalódást okozok a sajtó képviselőinek és az ügyvédeknek, mai nappal visszavonom a keresetet Évával szemben, elállok ettől a gyalázatpertől.”

Egyelőre tehát úgy tűnik, lezárul a celebek közötti vita. Figyelembe véve azonban, hogy Baukó Éva és Alekosz kapcsolata mindig is hullámzó volt, nem kizárt, hogy lesznek még parázs viták közöttük. 

Itt olvashatjátok el Alekosz teljes Facebook bejegyzését, amelyben megmagyarázza, miért nem kíván tovább pereskedni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás