promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva családokat tesz tönkre?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dagad a botrány Baukó Éva és Alekosz között. Na, de kinél az igazság?

Megkezdődött az év botránypere Nagy Alekosz és Baukó Éva között. A Promotions.hu is beszámolt arról, hogy az egykori villalakók a tárgyalóteremben estek egymásnak, mert Alekosz rágalmazással és becsületsértéssel vádolja Évát.

Persze a Való Világ korábbi szereplői nem csak a bíróságon, hanem a közösségi médiában is egymásnak feszültek, miután Alekosz azt ígérte, hogy hamarosan nyilvánosságra hozza annak a családos műsorvezetőnek a nevét, akivel Évának szexuális kapcsolata volt.

Alekosz posztja után nem kellett sokat várni Baukó Éva válaszára, egy Facebook-videóban magyarázkodott.

„Egy celeb hölgy, egy médiából ismert, volt RTL-es celeb hölgy volt ennek az MTVA-s műsorvezetőnek az akkori párja. Ez az RTL Klubos celebhölgy megkért engem, hogy buktassam le az ő párját, az MTVA-s műsorvezetőt, hiszen már több helyről hallotta, hogy félremegy a csávó és megcsalja. Én ezt nem szerettem volna akkor sem nyilvánosságra hozni, most sem fogom nyilvánosságra hozni a nevét személyiségi jogok védelme miatt, de hogy ha Alekosz ezt megteszi, akkor az már az ő felelőssége”

- fogalmazott Éva, aki tagadja, hogy bármi köze is lett volna az úriemberhez.

Persze azonnal tájékoztatta őt a történtekről, és nem kizárt, hogy a férfi hamarosan meg fogja keresni Alekoszt, de az is lehetséges, hogy az úriember az egykori párjával együtt fogja feljelenteni a botrányhőst. Éva hozzátette, hogy az összes üzenet le van mentve a telefonjába, így tudja bizonyítani az igazát; elmondása szerint ezeket a levelezéseket annak idején elküldte az említett hölgynek, aki örült annak, hogy Éva lebuktatta a párját.

Miután ezt a videót közzétette, Éva egy külön posztban zárta le részéről a botrányt:

„Egyetlen egy utolsó mondatot , megfogalmazást írnék “Nagy” Alekoszról! Az ellenem folyó bosszúhadjárata, azt a célt szolgálja, hogy ezekkel a koholmányokkal, felkeltse a média érdeklődését, azáltal, hogy engem felhasználva reflektorfényben maradjon. Az általa kiírt dolgoknak semmi valóságtartalma nincsen. Sajnálom, hogy folyamatosan rágalmaz engem,hogy felkeverje az unalmas életének állóvízet! Bármit is írsz ki ezentúl nem fogok rá reagálni Alekosz! Szevasz Ui : Szakadj már le rólam , attól , hogy neked nincs életed másnak még van!!!”

Alekosz aztán szerda reggel így reagált Éva szavaira.

„Baukó Éva tegnap egy videóban hosszasan beszélt arról, hogyan kapott megbízást egy, az MTVA-nál dolgozó műsorvezető és családapa lejáratására. Videó az oldalán megnézhető, ha nem törölte.

A feladata az volt, hogy jöjjön össze vele, csábítsa el azt. Évának a megbízást a műsorvezető párja adta, aki annak hűségéről szeretett volna megbizonyosodni. Nemsikerült.

Éva elcsábította a gyermekes családapát, az arról készült dokumentumokat pedig a megbízójának átadta. A pár, Éva jóvoltából, szakított. Itt már egyáltalán nem a személyek a lényegesek.

Ezekszerint Baukó Éva fölbérelhető és megbízható azzal, hogy tönkretegyen és lejárasson férfiakat? Családokat? Havas Henrik, MTVA műsorvezető családapa, és most én. Így megy ez?

Holnapi posztom Baukó Éva és egy nagyon dühös kommentelőjéből lett ágyasa, a szintén családos világbajnok élspotroló kapcsolatát mutatja be.

Ha Baukó Éva ügyvédje azt mondta, hogy ezt így lehet, hogy ez így rendben van, akkor haddmenjen!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás