promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz a horgászokról: „Szerencsétlen kártékony nyavalyások” – akik most meg akarják verni őt
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alekosz kőkeményen nekiment a horgászoknak, most pedig komoly fenyegetéseket kap emiatt.

Alekosz már a Való Világ 4-ben is rendesen kiakasztotta az embereket, és azóta is rendszeresen botrányhősködik, hiszen hol különböző celebekbe áll bele a sajátos stílusával, hol emberek egy egész csoportjának megy neki. Volt hogy a testépítők orroltak meg rá, nemrég pedig a motorosok fenyegették őt veréssel – most pedig úgy tűnik, hogy a horgászokat haragította egy életre magára Alekosz.

Sokan zseninek, vagy őrültnek tartják Alekoszt, hiszen időnként mesterien megtréfálja az embereket a megdöbbentő posztjaival, de most lehet, hogy túl messzire ment. Nagyon megalázó dolgokat írt a horgászokról a közösségi oldalán, ennek pedig az lett a következménye, hogy komoly beszólásokat, fenyegetéseket kapott.

„Nem vagyok meglepve, hogy a horgászokat rendre kidobják a nők. Tinderen is hangsúlyozzák: hallal fotózkodók, balra. A horgászok szerencsétlen kártékony nyavalyások, sört ivó proletárok.

Az anyukák, az elvált horgászfeleségek akik járnak hozzám, elmondják.. kibeszélik, elpanaszolják az őket ért viszontagságokat. Megnyugtatom, és vígasztalom őket. Csak halászok.. Mondom.

Ezeknek az idiótáknak az okoz örömöt, hogy orákig figyelnek egy dugót és várják.. hogy az mozogjon. Akkor aztán meghúzzák a botot és remélik hogy lesz rajta valami. Persze, sosincs rajta semmi.

Ha sikerül is fognia valamit, rögtön vissza is dobálja az ostoba mert úgygondolja hogy ez sport. Kérem a haltrancsírozás az nem sport. Ez egy igenferde szórakozás, amit azonnal be kell tiltani. Máris.

Engedjék le a tavakat ..hogy a halászok ne tudjanak rabsickodni. A folyóban meg amúgy se lehet, mert az folyik. A halgazdaság pedig más. Ott lehet, de csak géppel. Nem halászbottal meg kampókkal.

A nők meg jólteszik hogy elhatárolódnak a ponttyal fotózkodó idiótáktól, akiket csak a hal érdekel, aki mindent és mindenkit a sügérnek rendel alá, aki asszonyát is csak zavaró tényezőnek tekinti”

írta Alekosz a horgászokkal kapcsolatban.

A fenti szöveget olvasva nem csoda, hogy kiakadtak a horgászok, hiszen szinte minden fronton betámadta őket Alekosz, aki a poszt megjelenése után a fenyegetésekre is reagált, és felszólította a Magyar Országos Horgász Szövetséget, vagyis a MOHOSZ-t, hogy határolódjon el egy közleményben azoktól a halászoktól, akik megfenyegették őt, hogy megverik – itt lehet megtekinteni ezt a posztot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás