promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csinos műsorvezető megfeledkezett a rövid szoknyájáról, élő adásban villant ki neki, a kamerák pedig mindent vettek
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezető hölgy túl rövid szoknyát vett fel, és egy óvatlan pillanatban mindent megmutatott a nézőknek.

A televíziózás nemzetközi történetében nem egyszer fordult már elő, hogy élő adásban villantotta meg valamijét az egyik műsorvezető. Hozzá kell tenni, hogy ezek nagyrészt a véletlenek művei voltak, éppen ezért is olyan emlékezetesek. A hírolvasók, műsorvezetők sokszor észre sem veszik a bakit vagy a villantást, csak később szembesülnek azzal, hogy mit is rögzített a kamera.

Nem is olyan régen mutattunk egy csinos, olasz bemondót, aki megfeledkezett arról, hogy üvegasztal előtt olvassa fel a napi híreket, és olyan módon tartotta a lábait, ahogy nem kellett volna, éppen ezért, amikor a kamera kihátrált tőle, és kiszélesedett a látószög, a nézők mindent láthattak az asztal alatt.

Hasonlóan kellemetlen eset volt az, ami szintén Olaszországban, a 65 Sport nevű csatornánál esett meg a dekoratív műsorvezetővel, Barbara Francesca Ovieni-vel, aki a Rabona című focitalkshow-t vezette akkoriban. A magyar televíziózás életében is akadtak bőven ilyen villantások, ám mielőtt még ezeket mutatnánk meg, nézzétek, mi történt Barbarával, aki kissé megfeledkezett arról, milyen rövid szoknya volt rajta, így aztán egy rossz pillanatban kivillant a mintás bugyija.


Most pedig jöjjön néhány példa a magyar képernyőkről! A Dancing with the Stars harmadik évadának zsűrijében láthattuk egy rövid ideig Gabriela Spanicot, a szappanoperák királynőjét, aki eddig a TV2 táncos showműsorának összes szezonjában szerepelt - először versenyzőként, majd ítészként. A 2022-es évad egyik legnagyobb villantása volt,

mikor Gabriela ruhája lecsúszott a jobb mellénél, és az élő adásban, akaratán kívül villantotta meg a mellbimbóját.

Szintén a TV2-nél történt, név szerint a Sztárban sztár leszek! egyik élő adásában, hogy Majka megirigyelte Köllő Babett bimbós ruháját, ezért úgy döntött, ő is megvillantja, amije van. A rapper-műsorvezető ollóval esett neki a saját pólójának, és kivágta két helyen a saját mellbimbóinál, majd közölte, hogy ő így fogja végigcsinálni azt az adást.


Végül pedig jöjjön egy olyan eset, ami ugyancsak a TV2-n történt. Ez annyiban különbözik a fenti két példától, hogy egy előre felvett műsorban, az Exatlon Hungary-ben esett meg,

ennek ellenére mégsem vágták ki belőle.

Ezt a villantást ráadásul a Promotions egyik szemfüles olvasója szúrta ki, aki el is küldte nekünk a szóban forgó jelenetet. Pap Dorci rögtön az első futama során villantott egy hatalmasat a sport-reality 2. évadában. A fiatal versenyző valószínűleg nem vette észre, hogy a futam alatt véletlenül felcsúszott a felsője, emiatt pedig az egyik melle teljesen kilátszott alóla.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás