promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriela Spanic mellbimbóját egész Magyarország láthatta, élő adásban csúszott le a ruhája
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gabriela Spanic ruhája lecsúszott a Dancing with the Stars szombati adásában.

Gabriela Spanic ugyan nem nyerte meg a Dancing with the Stars első évadát, de így is dobogós helyen végeztek Andrei Mangrával. A szappanopera királynő most már állandó szereplője a táncos showműsornak, a 2. évadban vendégzsűriként vett részt, és idén is visszatért az elődöntőre.

Gabriela belépője mondhatni parádésra sikerült, ugyanis akaratán kívül hatalmasat villantott. Világoskék ruhája lecsúszott a jobb mellénél, így aztán a színésznő élő adásban villantotta meg a mellbimbóját. Az alábbi videóban jól látszik, hogy a TV2 már úgy rakta fel az adásrészletet, hogy kitakarták Spanic mellkasát, de a jelenlévő fotósok közül többüknek is sikerült megörökíteniük a villantást.

Ördög Nóra férje, Nánási Pál a Dancing with the Stars online háttérműsorában reagált erre a balul, de emlékezetesre sikerült belépőre.

„Nem kell izgulni, már a melle kilógott, az összes bajon túl vagyunk!”

Bár most a színésznő ruhabakijától hangos az internet, meg kell említeni azokat is, akikről ez a műsor szól. Az elődöntőben is káprázatos produkciókat láthattunk, minden páros a legtöbbet hozta ki magából, hogy ott lehessen a jövő heti döntőben.

Vavra Bence és Lissák Laura tánca viszont nem igazán nyűgözte le a zsűrit, Gabriela Spanic meg is jegyezte, hogy hiányolta belőle a tüzet. Végül nekik kellett távozniuk a műsorból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás