promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorcinak olyasmi van odalent, amit eddig titokban tudott tartani
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fény derült Pap Dorci intim titkára.

Az Exatlon Hungary egykori Kihívója, Pap Dorci magabiztosan menetel előre a Dancing with the Stars 3. évadában. A nyíregyházi lány Baranya Dáviddal együtt lenyűgöző produkciókkal kápráztatja el a zsűrit és a nézőket minden egyes héten; teljesítményén látszik, hogy igyekszik a legtöbbet kihozni magából.

A műsor keretein belül derült ki, hogy Dorci szakított Esztergályos Patrikkal, akit az Exatlon Hungary All Star-évada során ismert meg, és akivel nemrég össze is költözött.

Egyesekben felmerült a gyanú, hogy Dorci kapcsolata egy harmadik fél miatt mehetett tönkre, mégpedig saját mentora, Dávid miatt. A profi táncos a Tények Plusz kamerája előtt öntött tiszta vizet a pohárba, és őszintén elmondta, hogy mi is van pontosan kettejük között:

„Szerintem a kémia egy nagyon-nagyon fontos dolog ebben az egész műsorban, mert nekünk azt el kell tudni játszani, hogy egyébként, ha olyan a produkció, hogy köztünk van egy romantikus viszony, vagy bármi. Tehát ez nagyon fontos, hogy mi, ott, ezt, akkor elő tudjuk adni, mert akkor vagyunk hitelesek, hogy ha a nézőkben valamilyen érzést keltünk ezáltal. Közben pedig nem erről van szó. Tulajdonképpen ez nekünk egy nagyon jó visszajelzés, mert el tudtuk azt játszani, hogy ez van, hogy mi köztünk van valami. És ha nekünk ez sikerül, akkor szerintem elértünk valamit”.

A legutóbbi Dancing with the Stars-ban egy pasodoblét adott elő a páros. A produkcióhoz Pap Dorcira egy fekete, latex dominaszerelést adtak, ami elég sokat megmutatott az alakjából. Sőt, még Dorci intim tetoválását is leleplezte, ugyanis a lánynak egy kicsi szívecske van a jobb combja fölé varrva. A villantásnak nagy visszhangja van a hazai bulvársajtóban, szóval most már nem titok többé, hogy mi is van odalent Pap Dorcinak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás