promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Évát tönkretette a ValóVilág: „Egy-másfél évig ittam, teljesen lecsúsztam”
Borítókép:  Baukó Éva / via velvet.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan azt hiszik, hogy megnyílnak előttük az ajtók, ha szerepelnek egy valóságshow-ban, de Baukó Éva most lerántotta a leplet a szörnyű igazságról.

A ValóVilág 4. szériájában ismerhette meg az ország VV Évát, vagyis Baukó Évát, aki már akkor megmutatta a világnak, hogy vele nem érdemes szórakozni, hiszen határozott, kőkemény véleménye van a dolgokról. Azóta rengeteg balhéba keveredett, hiszen a raktárkoncertek miatt összekapott Tóth Gabival, és többek között Steiner Kristóffal is összetűzésbe keveredett.

Baukó Éva most a Blikknek adott egy interjút, amiben arról beszélt, hogy számára milyen volt a ValóVilág, utána hogyan élte az életét, illetve egyáltalán mire számított, mikor annak idején jelentkezett a hatalmas figyelmet élvező sikerműsorba, ami többek között Majka pályafutását is elindította.

„Lelkes volt az ember, akkor ez még nagyon másról szólt. A pánikbetegségem akkoriban alakult ki, így elég nagy kétely volt benne, hogy hogyan fogom bírni majd bezárva. Nem jól bírtam, de azért végigcsináltam. Valószínűleg nem így kellett volna bemennem, mert mire kijöttem, én lettem az ország furcsa alkoholistája. Ez nagyon megviselt, és a rákövetkező időben csak rátettem egy lapáttal, egy-másfél évig ittam, teljesen lecsúsztam, volt olyan, hogy egy parkban egy padon ébredtem, és rémisztőbbnél rémisztőbb ügyekbe keveredtem. Ott tartottam, hogy én leszek a következő BB Évi. De már 8 éve, hogy nem iszom, és még mindig megkapom egy-egy embertől, hogy az Éva, aki ivott a villában. A lényeg, hogy soha az életbe nem mennék be újra. Szóval, most valahogy így látom”

– árulta el a híresség.

Szerencsére Baukó Éva mindenkit megnyugtatott, mikor lemondta, hogy már jobban van, és kezd tisztában lenni magával, szóval nem kell aggódniuk érte a rajongóknak. Viszont az is kiderült, hogy elég negatív véleménnyel van a valóságshow-król, ugyanis szerinte ezek a műsorok

„szellemi toprongyokról készülnek, a hasonló lelkiállapotú embereknek”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás