promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Steiner Kristóf nekiment Baukó Évának, aki keményen visszavágott
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Meseország mindenkié című gyerekkönyv teljesen megosztja a hazai hírességeket, de Baukó Éva és Steiner Kristóf között valóságos celebháború tört ki.

Az egész ország a Meseország mindenkié című gyermekkönyv miatt hangos. A Nagy Boldizsár által szerkesztett kötetben 12 kortárs szerző meseátirata olvasható, kisebbségi és hátrányos helyzetű hősökkel. A mesék azokat is megszólítják, akik nehezebben találják a helyüket a világban. A mesék nem csak romákkal, testi fogyatékosokkal, de többek között a melegekkel is foglalkozik; utóbbi téma pedig alaposan kiverte sokaknál a biztosítékot. Tömegek gondolják úgy, hogy ez nem kisgyerekeknek való téma.

A gyerekkönyv körül kialakult botrány a magyar hírességeket is alaposan megosztja, míg Fluor Tomi és Tóth Vera egyáltalán nem ért egyet azokkal, amit sokan hangoztatnak, Baukó Éva nyíltan felvállalja, hogy ő sem tartja helyesnek a könyv tartalmát. Erről nemrég a Facebook-oldalán is írt, ami miatt 24 órás bejegyzés- és hozzászólásírás tiltásban részesült.

Miután Éva többszáz kommentet kapott a megjegyzéseire, úgy döntött, készít egy videót, amiben tiszta vizet akar önteni a pohárba.

„Álljunk meg egy pillanatra, először is tisztázzunk valamit! Én nem vagyok homofób és a kiírásom tartalma sem homofób dolgokkal kapcsolatos. Nem ítélem el a melegeket, egy dolgot ítélek el. Tudom, hogy a politikusok bántják őket, tudom, hogy vannak jogaik, tudom, hogy az LMBTQ-val harcolnak a jogaikért. Nincs is ezzel semmi baj. Nekem nem ezzel van bajom és nem a melegekkel van bajom, hanem azzal, hogy agresszívan és erőszakosan erőltetitek ránk és toljátok ránk ezt a propagandát. Mert igenis ez egy propaganda. Miért nem látok ilyet a heteróknál? Nagyon szívesen elfogadnánk titeket így, ahogy vagytok, számomra ez erőszakos és agresszív, ennyi”

- reagált az egyik kommentre Éva.

Steiner Kristóf is őszinte véleményt fogalmazott meg Éva posztjával kapcsolatban, amiben kifejtette azt is, hogy miért törli az egykori villalakót az ismerősei közül.

„Azért, mert a véleményedet nem érzékenyen fogalmazod meg, hanem tenyeres-talpas, érzéketlen trampli módon, azért mert felelőtlen és uszító vagy egy egyébként is zilált társadalomból. Szikrányi sértődés sincs bennem, egyszerűen nem szeretnék ilyen bejegyzéseket látni a falamon, a prosztó, alpári, együgyű kivagyi stílus miatt töröltelek”

Baukó Éva Kristóf kommentjére is reagált a videójában.

„Drága Kristófkám, szerintem elég régóta ismerjük egymást. Tudod, hogy milyen a stílusom. Eddig egyet is értettél vele, sőt, a posztjaimat még lájkoltad is. Hogy én vagyok az uszító és kirekesztő, szerintem ez egy bullshit, ez egy f.szság, de most őszintén mondom. Tudod, hogy milyen a stílusom, most nem a melegeket támadtam, hogy ha ezt nem tudod értelmezni, nagyon sajnálom. (...) ...te beszélsz itt nekem az alpári stílusról, hát nem tudom, hogy akkor a tiéd milyen. Próbáltál engem itt megalázni, a tied is ugyanilyen. Hogy ha bort iszol, akkor ne vizet prédikálj”

Baukó Éva teljes videóját alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás