promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva: A Való Világ egyik nyertese a föld leggonoszabb embere
Borítókép:  Baukó Éva / TV2 (via origo.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hétfőn nagy port kavart Baukó Éva, mikor a raktárkoncertek miatt beszólt Tóth Gabinak – a bejegyzését végül törölte, de ettől függetlenül megint durva dolgot írt ki.

A Való Világ 4-ből ismert Baukó Éva elég keményen nekiment a hét elején azoknak a zenészeknek, akik úgy veszik fel a rengeteg pénzt a raktárkoncertre hivatkozva, hogy szerinte igazából nincs is rá szükségük. Külön kiemelte a „zenészcelebnek” titulált Tóth Gabit, aki privát üzenetben reagált a heves posztra, amit végül törölt is az egykori villalakó – de a 24 cikke alapján úgy néz ki, hogy erre a hétre még nem volt elég VV Évának a balhékból.

„Sok negatív ember volt az életemben nagyon sokáig, az egyik egy Valóvilág nyertes, aki a leggonoszabb ember a földön, a másik a hamis barátok, exek, akik meg sem érdemeltek. Üzenem nektek jól vagyok. És nem tudjátok továbbra is az energiáimat szívni, meg sem érdemeltétek!!!”

– osztotta meg a világgal gondolatait Baukó Éva.

Az nem derült ki, hogy pontosan kire gondolt, mikor a világ leggonoszabb emberét említette, de az biztos, hogy a következő emberek voltak az eddigi győztesek:

VV Szabolcs, VV Laci, VV Milo, VV Alekosz, VV Attila, VV Aurelio, VV Robin, VV Soma és VV Zsuzsu.

Azt tudjuk, hogy Alekosszal a műsor óta érdekes kapcsolatot ápolnak, szóval akár még az is lehet, hogy éppen rosszban vannak, és rá gondolt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás