Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Durván kiakadt Baukó Éva: „Raktárkoncert az anyátok büdös p...áját!”

Durván kiakadt Baukó Éva: „Raktárkoncert az anyátok büdös p...áját!”

Színes

Durván kiakadt Baukó Éva: „Raktárkoncert az anyátok büdös p...áját!”

Színes

Baranyecz János 17:17

A Való Világ egykori szereplője, Baukó Éva nagyon kikelt magából a raktárkoncertek miatt, és Tóth Gabinak is nekiment, aki kőkemény privát üzenetben reagált a támadásra.

A koronavírus-járvány sokaknak okozott komoly anyagi problémákat, a hazai zenészeknek például szinte teljesen kiesett a nyári, nagyobb koncertekből származó bevételük, pedig ez számukra az év legfontosabb időszaka. Majka többször is felszólalt már a témával kapcsolatban, de sajnos nem járt sikerrel, így a művészek többsége csak reménykedve várta a csodát.

Jelenleg azt a megoldást találták ki a fejesek, hogy egy raktárkoncert-sorozat keretein belül próbálják támogatni az együtteseket, akik úgy adnak majd közönség nélküli koncertet, hogy később közvetíteni fogják azokat, az előadók pedig gázsit kapnak a munkájukért – a Való Világban látott Baukó Éva pedig eléggé kiakadt a dolgon, és hogy milyen nevek kapnak ezáltal segítséget.

„Tisztes adófizető állampolgárként mélységesen felháborít amit a NETEN látok! Raktárkoncert az anyátok büdös p...áját ! Ez egy sima videó, amit felvesztek egy sufniban, 3o millió forintért, ennyi pénzből Mundruczó Kornél simán leforgatná a Kill Bill harmadik részét. Nektek meg van pofátok azt mondani, egy ilyen sima sufni videóra, hogy koncert. Hát nem koncert, csak pénznyúlás! Tóth Gabi milyen alapon veszi fel az ilyen támogatást ? Ez a támogatás, ami egyébként az adófizetők pénzéből van, a zeneipar perifériáján létező zenészeknek lenne, akkor miért kaphatják meg azok, akik évente 20-30 milliókat kapnak csak a tv-s szerződéseikből? ( Egy àtlagos »zenészceleb«, amikor a tv/Ben műsort vezet, zsűrizik vagy bármilyen szerepet vállal fel adásonként simán megkapja a nettó 2-6 millió forintot, ez így megy az RTL-nél és a TV2-nél is, ha én mondom elhihetitek!!! És erre jön még rá a rádiós játszások után kapott évi 10-20 milliós jogdíj , ezeket a pénzeket nem érinti a vírus. Úgyhogy most nézzétek meg milyen műsorok mennek jelenleg a tv-Ben, amiben »zenészcelebek« vannak, adjátok össze hány epizódban szerepelnek , csak most az ősszel vagy hány adásban szerepeltek az elmúlt 1-2 év alatt és könnyen kiszámolhatjátok , hogy ez a támogatás nem járna nekik!! Remélem az ilyenfajta »zenészcelebek« közzéteszik majd a hivatalos bérlistat , hogy a felvett 10 milliók a rászoruló -kisegítő személyzet számára ment szét.)”

– írta az egykor VV Évaként elhíresült Baukó Éva.

Kemény szavakkal osztotta meg a követőivel a véleményét, éppen ezért kapott hideget, meleget is. Viszont valószínűleg előre tudta, hogy ha Tóth Gabit veszi elő, akkor az énekesnő jó eséllyel reagálni is fog a piszkálódásra, és ez természetesen így is lett, és privát üzenetben történt egy kis feszültnek tűnő eszmecsere.

„Tóth Gabi instan rámírt, ahol közölte, ő »valamit letett az asztalra« kvázi híresebb mint én, de levele tartalmát nem közölhetem mert akkor beperel”

– árulta el a posztja alatt kommentben a gyönyörű híresség.

Ezek alapján lehet, hogy felkészülhetünk egy újabb celebháborúra, hiszen egyikük sem arról ismert, hogy hagynák magukat „eltiporni”, így akár folytatása is lehet majd a dolognak. Itt olvasható Baukó Éva eredeti kiírása:

Borítókép: Baukó Éva / RTL Klub (via blikk.hu)