promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jövő héten eltűnik az RTL közel 20 éve töretlenül népszerű műsora, még nem tudni, mikor kerül vissza a képernyőre
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszabb szünet következik, a folytatást még nem jelentették be.

Korábban teljesen megszokott volt, hogy egyes műsorok évtizedekig láthatók voltak a képernyőn, a kereskedelmi televíziózás térnyerésével azonban minden piaci alapokra helyeződött és csak a jó nézettségű adásoknak volt esélye fennmaradni.

Ezek közül is ma már a legtöbb szezonokra épül, tehát időszakos jelleggel, „pihentetve” látható, így nem unják meg a nézők és a szerkesztőknek is van ideje felkészülni az újabb kreatív húzásokra. Ám nem minden műfajnál megoldható mindez, a közéleti riportműsoroknál pedig állandóan frissnek kell lenni, hogy a legnagyobb érdeklődésre számot tartó témákat dolgozzák fel.

Manapság már kevés ilyen jellegű műsor látható a tévében, amik megmaradtak, azok viszont népszerűek, és ezek közé tartozik a Házon kívül is, ami jövőre lesz 20 éve, hogy elindult. Az RTL produkciója nagyon hosszú ideig hétköznaponta, késő esténként jelentkezett új részekkel, idén azonban változtattak a műsorrenden, és jóval előrébb, 17:20-ra került, ráadásul vasárnap.

A húzás bejött, hiszen április 28-tól már a Híradó után, főműsoridőben kapott helyet, a nézettsége pedig szárnyal, így most egy nagyon erős adástól búcsúzik el az RTL. Legalábbis egy időre biztosan.

Mint azt a Sorozatwiki megírta, a Házon kívül magazinja utoljára június 23-án lesz képernyőn, a jövő vasárnapi részt az elmúlt hónapokban megszokott, 18:55-ös kezdettel lesz majd látható. Az azonban még nem derült ki, hogy a nyári szünetet követően mikor hozzák vissza, ám a kiemelkedő nézettség miatt várhatóan sokáig nem hagyják parlagon a műsort.

Addig is van idő bepótolni a korábbi témákat, Boros Krisztina riportjai ugyanis visszanézhetők az RTL honlapján, és vélhetően az ismétléseket is előveszi majd a csatorna a közel 700 részt megélt Házon kívülből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás